mandag 2. mars 2009

Weekend was fine

Ble dårlig med daglig oppdatering i helga, I'm very sorry, men jeg hadde things to do, places to be. På fredag var jeg og min kjære hjemme om kvelden. Begynte på andre sesong av The Tudors, tidenes beste 1500-talls serie. Den har alt - intriger, sex, krig, sladder OG fantastiske kostymer! Anbefales på det varmeste varme. Uansett, vi så Tudors og spiste fruktsalat med vaniljekesam. NAM.

Lørdag leste jeg litt, det vil si en bok (men ikke særlig stor). Om kvinner på 1300-1500-tallet. Kjedelig. Så dags for ølsmaking hos Tina. Var kjempegøy, og fikk smakt nytt øl som nå er på favorittlista. For eksempel fant jeg ut at IPA- Indian Pale Ale, er det jeg liker best. Såkalte mørkøl, eller Stout, er ikke noe for meg. Fikk vondt i magen av det (i kombinasjon av dårlig sushi fra Deli Deluca, at jeg aldri lærer!). Vi gikk hjem, så mer Tudors, og la oss.

Søndag, i går, leste jeg mer. Var også på kino og så Man on Wire. En utrolig fin dokumentar om Philippe Petit som hadde en drøm om å gå på line mellom World Trade Towers. I dokumentaren, av James Marsh, følger vi Petit og hans crew på veien mot New York og linen mellom tårnene. Det er ikke rart i det hele tatt at denne vant Oscar for beste dokumentar 2008. Anbefales, selv for de som ikke pleier å like dokumentarfilmer. Denne er fin fra ende til aen!I dag skal jeg lese lese lese (eksamen på onsdag, GRØSS!) og så diverse møter i radioen.

Ha en fin dag du da! KOZ

4 kommentarer:

Ine sa...

Eg ELSKE The Tudors! JRM is HOT!!

Helene sa...

takk takk :) jeg er så vinglepetter når det gjelder layout, men nå tror jeg at jeg kan slå meg til ro ;)

har ikke sett hverken tudors eller man on wire, og tror egentlig de ikke er noe for meg men :P kresen ;)

du får ha lykke til på eksamen til onsdagen da! :)

Marianne sa...

Hey :) Eg fekk bare ett sånnet kikk i går, og eg må sei at eg e veldikt klar for å bli tanta :D Hehehe *hint,hint* :P

Marianne sa...

NEI!! det vill vert feil ;) Men du e jo i rette alderen ;):P