mandag 30. mars 2009

Internett, hatet og elsket siden 1989

I tillegg til å ikke ha internett i heimen, var UiB's nett på biblioteket også ustabilt i dag (eller kanskje det er PC'en min, uansett, teknologi!). Så beklager at det blir lite oppdatert (så at jeg gikk fra 7 til 9 slike "abonnementer" på bloggkoll, så ned til 8 igjen i går når jeg ikke hadde oppdatert. Slik syns jeg er litt rart, men OK) de neste dagene.

Jeg er ganske busy bee, spesielt på mandager. Mandag er møtedag, men fullt kjør. Men litt kos også, som når jeg hadde lunsj kl 13 i dag med noen fine jenter.

Trykk på bildet for å finne kilde. Slik vil jeg gjøre det fra nå av med bilder som ikke er mine egne.

I går var jeg forresten også med de fine jentene, da så vi Mean Girls og spiste Double Dip. Mm, kunstige e-stoffer, mmm. Og så kom jeg hjem, og da ville Tor se Atonement. Fin film, men jeg ble kjempesint når jeg så den. For de som ikke har sett den vil jeg ikke avsløre noe, men jeg takler ikke filmer med komplikasjoner. Da knytter det seg i magen min.

På torsdag kl 15.00 går flyet mitt tilbake til Sør-Vestlandet. Jeg gleder meg til å kose med katten igjen, klemme på lillesøstre og å se familie generelt. I tillegg kommer Tor på besøk, og jeg, Tor, Helena, Ragnhild og Thomas skal på hyttetur. Koz, lizzm!

Hva gleder du deg til med ferien?

5 kommentarer:

Ine sa...

Har ikke sett Atonement, men siden jeg ikke klarer sytingen til Keira så kommer jeg nok aldri til å se den heller. Jeg så 3 filmer i helgen: Yes man, Paul Blart - Mallcop og Thick as Thieves. Ingen av dem var supre, egentlig. Må jeg anbefale én av dem blir det vell Yes man.

Gleder meg til ferien, håper jeg får mulighet til å treffe både deg og Tor! Gleder meg også til torsdag - da er det "eksklusiv" kundekveld og åpning av H&M på M44!

Ine sa...

Åja! Registrerte ikke at "på torsdag" var denne torsdagen! I say yes, too! Dersom du ikke er registrert (man "må" være det for å komme inn) så gjør du det raskt og gratis på M44.no
Gleder meg! Kan vi holde hender og skippe bortover med kjoler på?

Ine sa...

Jippi! I gled me! :) For en søt video!

Camilla sa...

Gleder meg til skolefri :D

Marianne sa...

USA TUR :D:D:D:D:D Og det med frustrasjon øve sånne filma må ligga i familien!