søndag 18. januar 2009

Lørdag 17.01

I går var en veldig, veldig fin dag. Stikkord: Badeland, venner, fint, curling, vinnerlag, is, kino, god middag, kjæreste.

Jeg, Tor, Ragnhild og Sam bestemte oss for å være på lag på fredag. Før Curling ville vi ha teambuilding, og hvor er ikke den beste plassen å ha teambuilding enn på badeland? Kjempegøy, selv om jeg fikk et par blåmerker av en litt skummel sklie. Uansett kan ingen si at det ikke var kjempegøy på badeland, har ikke vært på det siden.. lenge siden!

Etter badeland gikk vi for å spise litt, og for å virkelig lade opp til den store curlingmatchen mot Marie, Michael og Øyvind. Her er et lagbilde av oss:


Det er meninga at vi skal se litt skumle ut, er derfor Tor ser litt rar ut, Sam ser veldig sint ut, Ragnhild forførerisk og jeg ser.. noe ut.

Jeg kan vel røpe at vi vant. Med to poeng! MUHAHAHA! Fikk ikke spilt helt ferdig, men skal spille igjen om to uker, og da regner vi med å vinne stort!

Etter curling reiste vi hjem, jeg og Tor (det vil si meg, Tor rørte i sausen) lagde en kjempegod middag, så gikk vi på kino og så Twilight. Vi hadde lave forventninger (store rykter fra diverse i kollektivet at den var dårlig/fjortis/begge deler), men ble positivt overrasket. Den var grei, lissm.

Stakk innom et vorspiel, måtte få en av mine med-kollektivister hjem pga for høyt inntak av rom.

Men at lørdag den 17.01.09 var en fin dag, det kan ingen si noe imot!

3 kommentarer:

R2K sa...

: )

Marianne sa...

He du lest Twilight bogå ud nå??

Ine sa...

Læse du Twilight?? Filmen EIGDE meg jaffal!! Edward! *dån*