søndag 4. januar 2009

Del 2

Som jeg skrev i går, skal jeg de neste dagene portrettere mine samboere. I går var det Ingrid som var til pers, i dag en annen av de jævla folka (ikke vondt ment, er det kollektivet vårt heter. Lang historie) jeg skal skrive om.

I dag valgte jeg Håvard "Ska ein tur te Inside" Hellraizer.

Håvard kom på visning en gang i mai i Søndre Munkelivsgaten 4. Jeg og Ingrid ble nyskerrige på denne langhårete, jeansjakke-kledde skapningen. Så han ble innlemmet i vårt underbara kollektiv. Og ikke for å skryte, men jeg tror vi har satt sammen et premie-kollektiv.

Enivei. Håvard er fra øya Stord (som forøvrig også er dit min far er fra, men ingen connection der) og ble nesten ferdig med en grad i kjemi før han fant ut at det var kokk han ville bli. Og hvilken kokk! Han arbeider på den ultramegaüberkule hardrocker-cafèen Inside. Der selger de.. hm.. burgere. Men ikke burgere til å kimse av, de er gode (nei, jeg er ikke betalt av Inside for å si det, det er sant)!

Håvard hadde som jeg nevnte langt blondt hår når han var på visning. Det har han ikke lenger. Bare se her:

Han klippet av seg alt, og må nå bruke lue oftere enn før for å ikke få ymse influensa-sykdommer (du vet vel at 70% av all kroppsvarmen går ut av hodet?).

Håvard liker ikke ABBA, men han liker denne og denne.

Til helga skal vi ha Powerballade-aften i kollektivet. Da skal Håvard være Dj.

Det var Håvard. I morgen er det kanskje DEG (eller kanskje ikke).

1 kommentar:

alerts sa...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry