lørdag 3. januar 2009

Et prosjekt. Del 1

Siden han derre jeg er sammen med har reist hjem til mor i dag, har jeg med ett litt mindre å gjøre på. Og siden jeg reiser tilbake til Bergen på ca onsdag, må jeg jo ha noe å engasjere meg i. Dette førte til en idè. Jeg skal de neste 5 dagene portrettere mine 5 samboere i Søndre Munkelivsgaten 4.

Den første er Ingrid Algoria Trønderface

Ingrid og jeg går way back, ca høsten 2007, da begge la ut på den store reisen til Bergen. Begge fant også veien til Studentradioen i regbyen, og det var her eventyret begynte. Mitt første virkelige møte med Ingrid var etter det første Allmøtet i radioen. Jeg hadde lånt en bil, og skulle kjøre hjem, og visste at Ingrid bodde i samme retning (jeg er litt sånn ekkel og smug-lytter på andres samtaler av og til). Derfor tilbydde jeg Ingrid å kjøre henne hjem, som en måte å bryte brød på for første gang. Hvilken biltur det ble. Tror vi brukte 40 minutter å komme oss ut av Bergen sentrum, og tror jeg kan med sikkerhet si at Ingrid ble litt skeptisk. Men, vi bor sammen nå, så om skeptisismen ikke har forsvunnet helt, vil jeg tørre å påstå at den har tatt av litt.

Ingrid er fra Skogn i Nord-Trøndelag. Jeg har selv vært der, og jeg syns det er fint der. De snakker litt rart og mange har bart, men ellers er det et estetisk sted.

Ingrid er fin. Hun samler på små kofferter og tekopper, og har mange sko. Hun bruker mer skjørt og kjoler enn bukser, noe jeg er enig i.

Her er et bilde av Ingrid:

Her ser Ingrid ekstremt folkelig ut, og som om hun er på hyttetur hver helg, spiser mye havregrøt (uten sukker, så klart), og har 5 forskjellige lusekofter, i tillegg til 2 mariusgensre nesten lik den hun har på seg.

Men bilder kan være ekstremt misvisende. Hvis en ser nøye på bildet, finnes det både Coca Cola (vanlig, ikke light) og paprikachips på bordet ved siden av Ingrid. Bilder er faktisk tatt på Studentradioens semi-annuale hyttetur, og kvelden før, ja kanskje bare timer før, dette bildet ble tatt var Ingrid i en helt annen sinnsstemning.

Likevel liker jeg Ingrid. Jeg ler ganske mye sammen med Ingrid, gråter neste aldri, og har det generelt fint med Ingrid.

Så det var Ingrid. I morgen vil en annen av mine samboere gå til pers!

4 kommentarer:

Ine sa...

WHATT?? he Tor reist heim?? Får eg kje møda an??

Ine sa...

PS: neste år ønske eg meg sånn boks&bog så cecilie fekk

Ine sa...

Oh dang it... Eg he IKKJE fått det me meg...
Jaja, men d såg jo kjempekosele ud jo! Ikkje at eg ikkje likte filmen (tusen takk) men den lilla bogå va skam sjønne...

materials sa...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes