tirsdag 6. januar 2009

Del 3 og 4

Lite med oppdatering i går, det beklager jeg til mine to semi-faste lesere (kan ikke tro det finnes fler egentlig). Enivei. Her er de neste to samboerene;

Først Luna "Lillesøster" Multikulturelt-alibi.

Luna er en liten, energisk og rappkjefta chilener. Hun er den i kollektivet som ler høyest og muligens snakker mest når hun først er igang (og hvis hun ikke ser på "mannfolk", som hun sier, på internett. Da er hun forholdsvis rolig av seg).

Luna liker å lage mat, og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er misunnelig for at hun liker både avokado, linser og bønner, for det gjør ikke jeg. Skulle virkelig ønske at jeg var så internasjonal som Luna, da hadde livet vært litt lettere.

I motsetning til Ingrid så spiser faktisk Luna havregrøt, som bildet beviser. Men hun bruker kanel og sukker på, da.

Luna er billig i drift på fest med sine to cider og et glass rom og Cola snylta av Andreas. Hun er gøy å gå ut med, spesielt på Retrorocket på Hulen, hvor hun drar hjem gutter iført heldekkende hvite kriminaltekniker-drakter på nachspiel.

Luna er ei knakanes god jente, og er glad, nesten litt lykkelig, over å bo med henne!

Okei, så det var Luna. Neste til pers er hennes med-Sogning(Fjording?) Andreas "Nerdy Nerd" Opsvik.

Det er en grunn til at jeg omtaler Andreas som Nerdy Nerd. For det er det jeg hører når Andreas snakker om data-greiene sine, og koblinger av ledninger og diverse. Han kjøpte en "rigga" X-Box på Fretex for 200 kr, og det har skapt strid i vårt fredelige hjem. For Andreas og Øyvind kjører nå heftige Fifa fights, gjerne til langt på natt. Men vi er glad i ham fordet.

Andreas er kreativ og skjeggete, og så går vi som oftest og handler på Rema sammen. Jeg verdsetter handleturene med Andreas, det gjør jeg virkelig. Han blir også gjerne med på Åsane når vi spør, og fungerer som et utmerket, high-class pakkesel.


Andreas er fin i sydvest, og jeg kan konstantere med sannhet at jeg liker Andreas. Andreas er generelt fin (og ikke få noen idèer nå, Andreas, jeg HAR kjæreste).

Hvis en ser litt på veggen bak Andreas, så ser en masse postkort. Den fine kunsten lagde jeg og Andreas sammen. Det var gøy.

Sånn, da er det bare ett menneske igjen i kollektivet som mangler sitt portrett av meg. Update i morgen, gled dere!

P.S: Har fått ny layout av Ine. Fin, ikke sant?

7 kommentarer:

Cecilie Cecilie sa...

haha, for ein gjengXD Kjempe fin layout ja!:D ine e flink!

Ine sa...

Tusen takk Cecilie :)

hjartesmil sa...

sv: åh, beklagar at eg er så utrulig sein til å svare, det skjer så mykje for tida at det går heilt rundt. her er i alle fall linken du ba om:

http://radder.bigcartel.com/product/an-awesome-book

ps: fiiiine luna og fiiiine andreas!

Ingrid Algoria sa...

Jeg liker da også havregrøt, så det så

Helena sa...

det more meg å se at min bror ennå e en del av snakkisen i kollektivet dåkkas :) han e kanskje snåø, men eg e gla i ann forde :) å ja, layouten din va kul, men kanskje ikkje så kul som måden du "fargelegge" desse snåle karakterane du bur me :)

tanketom sa...

Hihi, bra eg framstår som ein ålreit kar iallfall.

Og du tek feil, det manglar ein til. Dég :D

alerts sa...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes