torsdag 18. februar 2010

My life as a nerd continues

Fikk den siste mid-termen tilbake i dag. Hva stod det på papiret, joda, en stor og feit A! :D Så det blir til sammen to A'er og en B+, jeg kan si meg fornøyd med det. Og for all del, jeg mener ikke å skryte (joda det gjør jeg) men jeg føler meg så smart og lur nå jeg får så gode karakterer. Okeida, kanskje er skolen "pittelitt" lettere her enn i Norge, men likevel.

I dag fikk jeg enda en god nyhet. Min gode venninne Rikke kommer og besøker meg de siste ukene jeg er i USA. For en super avsluttning på utvekslingen! :D I tillegg har jeg kommet over det lille panikk-anfallet jeg hadde i går. Søkte på flybilletter hjem - det billigste SAS kunne finne var friggin 18.000 kr! ATTENTUSEN KRONER! Men jeg surfa litt rundt og fant til slutt billetter fra Portland-Chicago-København-Stavanger til 892 dollars, ca 5300 kr hvis jeg ikke regner helt feil. Så da ble det litt bedre med en gang.

Utenom det skal jeg være nørdi-nørd denne uka, med masse skolearbeid. Hihi, neidaneida, hva tar du meg for? :P

Nå skal jeg skrive brev til fine venninner (Ine, sorry, jeg gjør det NÅ, LOVER!) og så lese litt 100 år gamle New York Times. Fun stuff! =) Og ja, feire Norges første OL gull i år. Heia Marit! (Og Petter, skal nok se at du får gullet i posten til våren. Tror ikke de russerene har helt rent mel i posen).

5 kommentarer:

Ine sa...

Yay, gleder meg! Og gratulerer igjen :)
Herlig når Marit vant igår, ja! Og hun der Petra something-something som gikk til bronse?? WOW!
Stakkar Northug, da! Jeg synes synd på ham som har all den hypen rundt seg, er tydeligvis vanskelig å prestere da... Og ja, tipper han får det i Posten, men han virker som typen som vil ha det NÅ! :P

Silje Silje sa...

Grattis med så bra karakterer! FLinka! :D

Anonymous sa...

Ska ta deg på ordet å legga igjen ein kommentar;)
Syns d e kjekt å lesa om kos du har det over there. Møtt någen fra den utvandra slektå vår;p
Her hjemma går d supert me alle oss, Morten befinne seg i Bergen denne ukå så eg heiv Jonas tidligt iseng. Sånn at hu mor fekk me seg heile 15km skiskyting for damer, åpna seg ei øl og så slo pigede meg Tora t me gull..kan vel kalla d ei syyyykt goe pils;p
Kosa deg videre og gratulere med gode karakterer!!
Stor klem fra anne

Erik sa...

NØRD! :P
Og god helg ;)

miss_solvor sa...

Gratulera mæ goe karaktera, Karin! :D

Dæ æ veldigt spennande å læsa bloggen din så æ bare kjekt at du oppdatere litt oftare!

Håbe du får ei fine helg (Nå kan æg faktiskt sei dæ, hihi ;P )

Store klem frå Solvor!