søndag 21. februar 2010

Florence, Oregon

I dag (lørdag 20. februar) har jeg, Liz og to venner av Liz vært en tur til Oregons nydelige kyst. Jeg har hatt føttene mine i Stillehavet for aller første gang, folkens! Det var ca samme temperatur som i Norge medio mai-begynnelsen av juni, det vil si at det var litt kaldt, men så blir en "vandt til det" og merker ikke kulden lenger.

Jeg tok noen bilder med mitt kamera, men Liz har mer fancy kamera enn meg, så bildene hennes ble bedre, og derfor låner jeg de av henne =)


Jeg fant masse skjell, men tok bare med meg ett par hjem. Skjellsamler-paradis!


Jeg ser veldig mye mer påkledd ut en Liz her, men til mitt forsvar så var det ganske kaldt i lufta. Det er tross alt februar!
Nydelig!


Hihi! Det var gøy å vasse i sjøen igjen, selv om jeg ble litt våt på buksa :P

Alt i alt en meget fin dag! Både jeg og Liz var veldig slitne når vi kom hjem, så da ble det å se film sammen med en stykk hungover Gabe hjemme. Så "Law Abiding Citizen" med hotte Gerard Butler og Jamie Foxx. INTENS film, men anbefales hvis du liker thrillere som får deg til å ville dekke ansiktet av og til!

Nå skal jeg se litt Friends før det er lalletid.

4 kommentarer:

marianne sa...

Kan jeg få skjellsmykke i posten ?? :)Så kan du få russekort fra meg ;)

charl8e sa...

Så deilig det så ut!! :D

Helene sa...

Åh, det så utrolig deilig ut! :D
Wiih!

SV: Jepp! Kjenner Thomas ja..! Kjenner han igjennom kjæresten min, som er det andre herremannen på bildet! Verden er ganske liten ja! :D Hihi... :)

charl8e sa...

Sv: Æsj, hva skjer med kake youghert a?