tirsdag 24. februar 2009

Så mye annet jeg vil gjøre..

.. enn å lese til eksamen! Arg, jeg vil ikke sitte inne på biblioteket og lese om oldtiden og gærne folk som sloss med sverd mot hverandre. Jeg vil mye heller se Black Books med gode venner, eller spise utrolig god selvlaget indisk mat med han derre ekle jeg er sammen med! Jeg vil gå tur til Nordnespiret og Verftet og se gale mennesker bade midt på svarte vinteren. Jeg vil smile og le fordi jeg ikke har en dum og teit eksamen og en dum og teit oppgave som tynger ned skuldre og mot.

Æsj, nei jeg blir deprimert av meg selv her. Derfor tenkte jeg og forfriske med noen nydelige bilder av meg selv som barn. Stikkord:
  • blond
  • søt
  • bekymringsfri
  • lettere vims
Før jeg kommer til bildene bør det nevnes at: Jeg har to søstre, men den ene, Helene, ble ikke født før jeg var 10, derav er hun på svært få av mine bilder som barn, eller liten kan jeg vel heller si. Marianne, derimot, er på de fleste, siden jeg bare rakk å bli 3 før hun invaderte min idylliske barndom. Også kan en følge handlingsforløpet med lengden på håret til Marianne. Slik ser en at tiden går. Kos dere, dette er godbiter, folkens!


Morfar, meg, Marianne og mamma på hytta. Harmoni finner en oppi en kurv.


Her har jeg og Marianne fått sekker med snop av Onkel Ole og Tante Tone når de var i Kypros. Sekkene finnes enda på hytta en plass.


Her har jeg satt meg godt tilrette i vogna til Marianne, noe som blir heller dårlig tatt imot. Vi er også begge to antrukket i datidens high fashion innen barneklær.


Dette bildet tror jeg er mitt favorittbilde fra oppveksten. Denne grisen står utenfor en bank i Bryne sentrum (Karin er fra Bryne i Rogaland, red.anm). Marianne ser seg lei av å alltid blir stilt i midten av meg og søskenbarn Malene, og derfor kan hun oppfattes som noe surmulen på dette bildet. Men jeg er glad i henne fordet.


Og ikke MINST dette bildet her. På hytta til familien til Ine (som har hvit kjole på). Marianne i fancy musefletter, meg i blomsterskjørt som faktisk enda er å oppdrive hjemme, og Guro, søstera til Ine. Good times.

Da håper jeg dere har en fin uke. Jeg vil sitte på biblioteket hvis dere leter etter meg. Koz!

4 kommentarer:

Ine sa...

Nei... Skjønnaste! Så koselikt! :)

Marianne sa...

d va min tur å sitta fremderst på grisen!!

Silje sa...

Herlige bilder! :) Og fin blogg!

sv: max kjipt å miste alt du shoppa :S

Helene sa...

Takk! :D Det er koselig å vite at folk liker bloggen min, og vil lese mer :)

Jeg skjønner godt at det er så mye annet morro å finne på en å lese ;) Kjenner meg godt igjen for å si det sånn...! Søte bilder forresten, jeg kjenner meg ganske godt igjen på "barnemoten" :P