torsdag 19. februar 2009

I dag..

.. har jeg skrevet oppgave i His102, Innføring i Nyerehistorie. Og det er nesten det eneste jeg har gjort i dag også. Eller, jeg har lest pittelitt i den ene boka i His101, som jeg skal ha eksamen i den 4. mars, som også er bursdagen til Tor. Pehw, jeg tror jeg trenger ferie. NEI, jeg kan ikke ha ferie, alt for mye å gjøre!

I morgen skal jeg lese meg tullerusk, så skal jeg kjøpe vin, så være med fine folk og så gå på konsert med de fine folka. Jeg ser for meg at det blir knall-ball.

Jeg lurer litt på hvem som leser denne bloggen egentlig? For jeg ser på min fine spion-side at jeg har ganske mange lesere daglig, men så er det ikke så mange som sier noe. Jeg hadde satt pris på om dere kanskje sa hei ibland. Eller bare et lite vink? Hvis du vil kan du også legge igjen bloggeadressa di (hvis du har en blogg da, så klart), og se ikke bort ifra at jeg leser bloggen din da.

Forresten er det denne dama vi skal se på konsert:Nå skal jeg høre litt mer på Yann Tiersen sine fine Amelie-sanger og lese litt til.

Klemz!

2 kommentarer:

Ine sa...

Å jeg liker IKKE Marit Larsen... Blærh

Helene sa...

jeg liker dermot marit larsen! ;) jeg tror nok du ikke er den eneste som lider av kommentarmangler.. jeg har hatt over 1000 treff i løpet av en måned, og kanskje 30 kommentarer ;) tror det er ganske gjennomsnittlig med 3 % av besøkermassen.. ;)