mandag 29. august 2011

Internettlaus!

Hei
Dette vart kort, for eg er på skulen og skal snart ha seminar. No har eg lest alle bloglovin' innlegga som låg og venta på meg. Og det var mange:

Er framleis i flyttemodus, men skal få til å ta litt bilete til anten i morgon eller onsdag! Me har ennå ikkje satt opp klesskapet, så leiligheten flyt over med klær. Eg gler meg til me har fått alt i orden, hatar å bu i eit flyttelass. Og me får ikkje internett før den 9.9. Jaja, me ser masse film.

Blogg mykje, folkens, slik at eg har noko å oppdatere meg på. Legg igjen eit lite spor om du vil at eg skal lese din blogg, the more the merryer!

God måndag!

5 kommentarer:

Helene sa...

DU kan lese bloggen min! :-) Jeg har nemlig fått ny blogg. Nesten litt hemmelig, men det gjør ikke noe. Nye blanke ark!

Blir spennende å se hvordan den nye leiligheten ser ut!

line aurora sa...

da får vi nok internett omtrent på samme tid, selv om vi skulle få det i forrige uke. det er en smule frustrerende og slitsomt å måtte bruke den gamle måten å huske ting på, og ikke bare kunne google det.

åh duuu! nå har jeg kjøpt en rar liten sak til deg! den er... ja... rar. hihi.

Ting som gjør en glad sa...

Åh, nesten så jeg har lyst til flytte igjen.
Den der helt spesielle følelsen av tomme rom, flatpakket IKEA og den første morgenen i nytt hus!

Lykke til med innredningen! :)

Anja sa...

Lykke til med flytting og å få alt på plass! Skjønner veldig godt hva du mener om å bo i et flyttelass, det er fryktelig slitsomt. Wow, 211 bloggposter, haha det må ha tatt litt tid.

eirin sa...

du jeg er ganske så hjemmekjær selv, men hadde angra så utrolig om jeg ikke hadde gjort det. og USA er jo enda lenger, synes egentlig det er tøffere!
IFA eller Lakrisal brevvenn hadde jommen meg ikke vært dumt. Du kan få det i bytte mot hva du vil, makroner feks, andre franske greier, eller no helt annet?^^