søndag 14. august 2011

Sint

Ting som gjer meg sint:

- Å finne ut at ein er tom for dopapir når ein sit på do.
- Folk utan intimgrenser på offentleg transport
- Å ikkje ha pengar
- Den der pipelyden ein ikkje veit kor kjem frå
- Å gå gjennom horder av fulle, ekle folk som tek på deg når du går forbi.
- Folk som kjefter på ungane sine i full offentlighet, for smålege ting som at dei ikkje sit i ro på stolen, eller at dei seier dei må tisse.
- Og sist, men ikkje minst, folk som avtaler å kome på visning, men ikkje dukker opp! Eg meiner, kvar er folkeskikken?!Sorry, veit dette er ein gladblogg, men samtlige av desse tinga skjedde meg i dag, og eg må få eit utløp ein stad. Som ein positiv anekdote kan eg nemne at eg hadde ein kjempekjekk kveld hjå Ingrid og Andreas (mykje av dei i det siste, merker eg), med pizza, film, raudvin og Monopol i kortversjonen.

I morgon kjem mamma, mormor, morfar og Marianne til byn! Hurra! =)


6 kommentarer:

Johanne sa...

shit! jeg har ikke mer dopapir.

Anja sa...

Åhh, jeg glemmer alltid å trykke på navn/nettadresse når jeg skal kommentere også forsvinner hele kommentaren haha:P Nå som jeg hadde svart masse om hva jeg syns om bladet Stella! Okei, da begynner vi på nytt. Er HELT enig i at forsidene deres er utrolig kjedelig, og generelt sett er designet deres veldig blanda. Liker godt illustrasjonene de bruker, men til tider er designet også veeeeldig kjedelig. Jeg er også sånn som henger meg veldig opp i design;) Jeg kjøpte forrige utgave for å gi det en sjanse, og syns det var et helt greit blad, men jeg liker ELLE mye bedre fortsatt. Kjøpte denne utgaven fordi den handlet om jobb og karrieretips haha, jeg blir alltid solgt på det. Og jeg syns de nevnte mye som norske jenter faktisk trenger å høre, så det var jo bra, men jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe det bladet veldig ofte. Selv om det var helt greit, så kanskje en gang i blant:)

Anonym sa...

Ikke glem Helene

Anja sa...

Haha, okei takk for tipset! Overrasker meg ikke i grunn, at det var noe sånt jeg hadde tatt helt feil på. Jaja, da vet jeg det til neste gang:D Hørtes kult ut med regnbuekake!

Anonym sa...

SÅ enig!

eirin sa...

hihi synes det var litt morsomt noen av de sinnagreiene. kanskje fordi jeg kjenner meg litt for godt igjen! men ikke på første, vi kjøpte nettopp 9pakning med dorullpakker på obs! hoho.
det er forresten veldig lov å bli litt sinna iblant.