torsdag 11. august 2011

Bloggen 7 år!

Hei!
Eg har fått ein del nye lesarar i det siste (HURRA!) så eg tenkte eg kunne ta og presentere meg litt. Eg heiter Karin, bur i Bergen saman med Mr.Twist (også kjent som Tor) og så studerer eg historie på masternivå ved Universitetet i Bergen.

Eg er 23 år, og har bursdag i juni, noko som passar meg ypperleg, sidan juni er den finaste månaden i året. Eg har to systre, Marianne på 20 år og Helene på 13. Marianne har tatt vet til seg og flytta til Bergen ho og, mens resten bur heime på Bryne i Rogaland.

Eg er veldig glad i kattar, turkis og mosegrønt, bøker, matlaging, loppemarknadar, grilling i parken, kyssing, reising og så klart shopping, eg er no jente, er eg ikkje?

Eg har blogga i 7 år no! Det er 7 år sidan eg oppretta denne bloggen i eit keisamt augeblikk i fyrste klasse på vidaregåande. Ein unge som vart fødd den dagen eg byrja blogge skal nå starte sitt andre år på barneskulen, og det vart eg svimmel av å tenkje på, og eg føler meg gammal som følger.

Og frå no av skal eg blogge skikkelig og ofte. Eg skal ta meg i nakken, eg lovar!

Nyt dagen i dag, og feir bloggen sin bursdag med måte ;) Litt sånn som på biletet under, hihi!


3 kommentarer:

maiken sa...

liker at du blogger ofte. har fått skikkelig dilla.

Inger Kristine sa...

Hei Karin! Fant bloggen din først i dag, men liker det jeg ser:) Hodestups forelska i de anthropologie-skålene lenger nede på sida, synd jeg ikke har fungerende visakort om dagen...

Johanne sa...

Gratulerer med bursdag! 7 år, steike. Jeg gleder meg til bloggen min blir så gammel;)