søndag 7. august 2011

Ynskje

Når me skal flytte (og det skal me snart!) så vil eg ha katt. Ein tjukkpelsa katt som ligg og mal på ein plass han ikkje har lov til å sove, men gjer det likevel. Som er ute på eventyr og når han vil inn igjen så skitnar han til vindauga med labbane. Som ser litt tjukk ut på grunn av pelsen, og som klatrar i trær fordi fuglen han jaga fløy opp dit. Eg er kanskje "litt" kattegal, men no når det ikkje er nokon Kappeline heime på Bryne lengre, saknar eg litt kattekos.


Desse kattebileta har eg lånt av Tine Katrine, ei nydeleg jente med eit talent for fotografi! Bloggen hennar har eg lest ei god stund, og anbefalar den!

IMG_5696

Ein tjukkpelsa, spraglete katt, DET ynskjer eg meg!

5 kommentarer:

tinekatrine sa...

takk for fine ord :) jeg sanver å bo med en katt..

Helene sa...

jeg vil også ha katt! litt slik som du skildrer din drømmekatt. men, her kan man kun søke om husdyr på særskilt grunnlag. det er nok uansett litt lite her til husdyr. :-) blir spennende å se hvor dere flytter hen! ;-)

tinekatrine sa...

sv: ja, jeg liker ikea veldig godt, men litt dårlig timing bare, hehe.

eirin sa...

venninna mi har en prikk lik katt, en rødspraglete katt som heter Mons! synes navnet passer så godt, og at spraglete katter helt klart er finest^^

Anja sa...

Katter er så fine. Jeg gleder meg utrolig til den dagen jeg skal bo et sted hvor jeg kan ha katt eller hund eller begge deler! Lykke til med flytting, og håper du får deg en fin katt:) Likte bloggen din veldig godt, den skal jeg følge med på!