fredag 7. mai 2010

UofO Street Fair

Fra onsdag til i morgen denne uken har det vært Street Fair på campus. Det foregår to ganger i året, en gang om våren og en gang om høsten.
I dag kjøpte jeg endelig noe annet enn en Shave-is, nemlig noen nydelige perler, anheng som jeg skal lage øredobber av, og en såpe med ull rundt! Ull-såpe høres kanskje rart ut, men det fungerer jo som såpe og vaskeklut i ett! Jeg kjøpte med sitronlukt, lukter kjempegodt, og såpa inni er håndlagd, i tillegg til ullet rundt (var dama som lagde såpene sine egne sauer ulla kom fra). 

Jeg elsker hippie-Eugene! I morgen skal jeg og Liz reise til Portland, og så klart skal vi på saturday market der, det er jo enda større enn saturday market her i Eugene! Glær mæ!Bilder av Street Fair, med og uten Karin =)

PS: Lei meg for at jeg mistet en følger i dag. Come back! 

6 kommentarer:

June sa...

Høres ut som en koselig dag! :D

Svar: Shit, skummelt. Noe jeg burde holde meg langt unna hører jeg :P

Må fortsette sånn i to år ihvertfall. Men vi har jo allerede vært sammen i fire år, og mens jeg fremdeles gikk på videregående så var han først et år i militæret, og så jobbet han et år på båt og var borte noen uker av gangen på grunn av det. Så avstand er vi vant til. Har heldigvis fått muligheten til å bo sammen en stund også, så vet at det funker også ^^

Anonym sa...

nydelig bilde av deg Karin, you look good :)

Anonym sa...

bare hyggelig det, koselig å få litt fine ord av og til! tihi

June sa...

Svar: Bleik og trist hele tiden, eller bleik og trist bare i Twilight? :P Jeg synes han er dødsfin hele tiden, men liker'n best når han ikke er.. død. I denne filmen var han normalhudfarget og sint. Haha. :P Robert Downey Jr er jo forresten OGSÅ hunkalicious, lyst til å se den filmen også, jeg! :D

Silje sa...

Digg å kjøpe skikkelig hjemmelagde ting, ikke bare støtte industrien hele tiden.

sv: Takk! Satser på å bli bedre igjen snart. :)

June sa...

Svar: Hihi, enig! :P