mandag 10. mai 2010

Portland is a city located in the Northwestern United States, near the confluence of the Willamette and Columbia rivers in the state of Oregon.

Som nevnt reise jeg, Liz og Gabe til Portland på lørdag. Jeg og Liz sov over hos foreldrene hennes som bor i Beaverton (hihi), som ligger i utkanten av Portland. Gabe sov hos en venninne fra Hawaii som går på Portland State University.

Portland er en nydelig by! Jeg ble ganske så forelska, hadde det ikke vært for at allergien min gikk helt crazy bananas der. Det eneste jeg kjøpte utenom mat var en pakke med 120 allergitabletter på et apotek. Hurra for våren!

Men, vi var så klart innom Portland Saturday Market. Hundrevis av boder der folk selger diverse ting, noen håndlagd, noen mer jalla-boder.


Var masse folk, og god stemning. 

Er det noe Portland er, så er det weird. Men veldig gøy!

Og er det en plass som er obligatorisk å reise til i Portland, så er det denne plassen:
Voodoo Doughnut! En "verdensberømt" doughnut-sjappe. Jeg og Liz stod frivillig i kø for å få tak i noen av godsakene. Vi kjøpte likesågreit et dusin, så kunne vi dele med familien hennes.Og ja, good things come in pink boxes.
Men mange av dougnutsene som ligger i denne boksen ligger der fremdeles :P

Jeg er ikke spesielt fan av doughnuts, men disse var ganske gode. Jeg spiste for eksempel den med de brune rundingene på, og den var ganske god. Mens den med rosa strøssel på (og en tyggis, btw) og den med oransj på er jeg skeptisk til.

En fin tur, og greit å få ha opplevd metropolen Portland når jeg først er i Oregon =)

3 kommentarer:

Helene sa...

Så spennende! :D Hihi.. Jeg skjønner litt hvorfor du er skeptisk til enkelte av do-nøttene (hihi) :) Og jeg må si jeg aldri har sett så mange varianter før?!

Silje sa...

Woooow, der snakker vi doughnuts! Kjipt med allergien da.

sv: Ooo så heldig med burgerne da! Er svært sjeldent jeg kjøper burgere jeg også, det er som oftest brødrasp i dem, altså gjær, og da blir jeg så innmari dårlig. Så å lage selv er tryggest :) Så snapp til deg den foodprosessoren, det er en fantastisk ting å ha i hus!

Silje sa...

sv: Hurra, så bra! Nå ble jeg glad :))