torsdag 6. mai 2010

Jeg elsker deg, tøysekopp

Overskriften er de ordene jeg sier oftest til Tor. I alle fall så føles det slik. For Tor er meg en tøysekopp, selv om han er en kjekkas. Mange har spurt meg om hvordan det går an å opprettholde et forhold når en befinner seg på to forskjellige sider av jorden. Jeg vet ikke hvorfor, men de fem, ja 5, månedene jeg har vært borte har gått mye fortere. Det var heller ikke teit at Tor kom bort hit en tur rundt påske, og jeg tror nok at det har "drevet" meg videre når ting har vært tungt - jeg har hatt hans besøk å se frem til. Og når han reiste hjem igjen, og misforstå meg ei - det var hardt, så tenkte jeg -"Tja, det er jo bare rundt 2,5 mnd til jeg ser han igjen".

Og nå har jeg så utrolig mye å glede meg til når jeg kommer tilbake. Jeg skal jobbe, mye mulig Tor også får seg jobb i Bryne/Sandnes området, slik at vi begge bor hos mine foreldre i sommer. Vi har fått oss ny leilighet, og Tor skal møte huseier i morgen og levere kontrakt. Jeg gleder meg til å komme tilbake til Bergen, komme tilbake til gamle rytmer med studier i kjente forelesningssaler. Ha timelange lese-sessions på biblioteket, for så å ta en time lang pause med fine venninner som bruker skjørt eller kjole hver eneste dag, og som får meg til å le uansett hva.

Fine kjæresten min!

Og forresten! Vi hadde jo fest her på fredag, og for en fest! Jeg lovde jo at jeg skulle vise dere baren Gabe lagde, så her er den:


Her øves det. Gabe har på seg sombreroen, Trey, kompisen til Gabe, fungerer som test-kunde. Sant skal sies at dette kanskje er de siste bildene tatt av Gabe bak baren, han ble fort lei :P

Oppå baren stod dette:

Pink Pany Droppes er da en drink vi serverte. Den består av (og ikke bli redd nå, mamma, jeg var flink og ansvarlig jente): 30 bokser øl (små, ikke halvlitere), jeg vil si en og en halv liter vodka (litt usikker på måle-forholdene) og tre pakker Frozen Pink Lemonade (derav navnet Pink. Panty Droppers er nok oppkalt etter virkingen av drikken. Jikes!). Dette står skrevet på selve bar-flaten, og etter festen var det mange fine tegninger og signaturer på den. Den henger nå på veggen til Gabe (han tok den ned siden den faktisk var i åpningen av rommet hans).

Var nok noen som gikk på en smell den kvelden, mer bokstavlig talt for noen enn andre. Alt i alt en vellykket fest! 

I dag ble jeg også ferdig med midterms, så nå er det en 4-5 uker til final exams. Glær mæ! :P

4 kommentarer:

Ine sa...

Ja, bu på Bryne i færien, så me kan HÆNGA!

June sa...

Var den drinken god egentlig? :P Å blande med øl høres ganske så.. spesielt ut. Hihi. Men høres ut som en gøy kveld da, og så bra at det går bra med deg og kjæresten til tross for avstanden! :D Har avstandsforhold selv jeg, men han bor i det minste i samme land som meg, og så møtes vi ca en gang i måneden. Utrolig hva man er villig til å utsette seg selv for, haha! :P

Kristine sa...

Sv: Tusen takk for kjempesøt kommentar! Veldig fin blogg på deg og, ble litt forelsket i navnet :)

Silje sa...

Nei og nei, jeg har blitt sløv! Skal skjerpe meg, lover! :*