tirsdag 5. januar 2010

Mondays are sometimes blue days

I dag har ikke vært en særlig bra dag. Eller, den startet OK, første forelesning i USA gikk bra. Men etterpå tenkte jeg "jeg stikker en tur til kjøpesenteret og får amerikansk abonement på mobilen min". Så, 20 minutter med bussen senere finner jeg ut at Telenor har blokkert muligheten til å sette inn andre sim-kort enn deres. Enda en til telefonsamtale jeg må ta midt på natten.

Den andre telefonsamtalen jeg må ta i natt er enda værre. Lånekassen gir meg ingen informasjon om de har mottatt de ettersendte papirene mine, og jeg trenger penger å leve for. Heldigvis får jeg lønn på fredag, men til da blir det å leve på ca 50 dollar.

Jeg er så lei av treigt byråkrati at jeg vil gråte. Det hjelper ikke mye at kroppen fremdeles er super-ustabil pga jet-lag som ikke ser ut til å slippe taket.

Det er rart hvordan mobiltelefoner og penger styrer livene våre. Uten de to tingene føler jeg meg ubrukelig og uten noen sosiale forbindelser. Jeg går hjem etter skolen for så å vente på at noen skal komme hjem. Jeg gleder meg til å "stå opp fra de døde".

Til da blir det lite med oppdateringer her, men de kommer! College-livet skal jeg da for all del oppleve!

2 kommentarer:

Helene sa...

Awww... Det ordner seg nok - jeg krysser fringrene mine for deg! Byråkrati er noe drit...

Helena sa...

hmm.. hugsies <3