mandag 18. januar 2010

Sunday glory

I dag er det søndag (ja faktisk søndag her enda, hehe) og i morgen er det fri på grunn av Martin Luther King Jr. day! Og en ekstra fridag kan vi like, særlig når en trenger mer tid på å lese pensum.

Akkurat nå driver jeg med dette:

Trykke på for å se skikkelig ;)

For lenge siden sikla jeg på disse plakatene, og nå som jeg endelig er i USA er det billigere å få de shippet hjem, og da slår jeg til. Rommet mitt trenger litt dekorasjon, og jeg elsker disse vintage plakatene!

I kveld skal jeg på innflyttnings fest/pot luck (alle tar med seg en rett og så spises og drikkes det i herlig sosial sammenkomst) og jeg og Marketa skal ta med oss hjemmelagd potetsalat. Det jeg elsker med USA er at jeg i butikken finner både økologisk rømme og majones, i tillegg er de i lett-versjon! Gleder meg!

Nå skal jeg drikke hjemmelagd lemonade og fortsette internett surfingen!

2 kommentarer:

Helene sa...

Åh! :) Fine fine plakater! Jeg har to sånne flotte selv, og liker de veldig godt! En "Chat Noir" og en jente med en bolle med melk og pusekatter hvor det står noe fint på fransk som jeg ikke forstår hva betyr annet enn melk = lait. :p hehe

SV: jaaa, det synes jeg! Og det er vel også kanskje mye billigere enn de 1500 kr jeg måtte ut med :P

Silje Røe Hagland sa...

hei!

Takk for fin kommentar i bloggen min, kjekt aa "finne" (eller du fant vel meg )andre Nordmenn paa samme kant av det store landet, du er vel ca 1 time unna Portland? :)

Silje