fredag 2. oktober 2009

Sliten

Jeg er sliten og lei av å sitte på biblioteket. Men det er min egen feil. Jeg klarer ikke fokusere, skrive, få det ned. Hvem visste vel at å skrive en Bachelor-oppgave skulle vise seg å være så vanskelig?

Forresten har jeg nå gått ned til sammen 5 kg på to uker! Det beste av alt er at det meste er fett, og ikke vann slik som mange av de andre på gruppa hadde. Jeg er veldig fornøyd med meg selv, og stolt over å klare det! Jeg har store planer om å klare målet mitt, og å opprettholde det selv om jeg flytter til verdens største junkfoodland. Klart det blir vanskelig, men jeg har mange som støtter meg, noe jeg verdsetter høyt!

Jeg gleder meg til å kjøpe de klærne jeg vil, handle på internett uten frykt for at klærne er for små. Jeg vet at dette innlegget ble ganske personlig, mye mer personlig enn jeg noen gang har utlevert meg, men jeg ser på de trofaste leserne mine som gode venner jeg kan fortelle ting til.


I dag har jeg en ny spilleliste til dere. Den har jeg ikke lagd selv, men funnet på en Spotifyspilleliste-dele-side. Her finner dere den.

Håper dere har en fin dag, i Bergen er det sol og kaldt; perfekt høstvær!

4 kommentarer:

Silje sa...

Herreguuuuud du er så FLINK!! :D

ina sa...

Sv: Åi, heftig! Nå ble jeg veldig glad:D Tusen tusen takk!

Silje sa...

og dæven steike, trøndersken har du på plass 8-)

Trine Lise sa...

Det e koriander :)

God helg!!