onsdag 14. oktober 2009

Oj!

Huhei, en uke side siste jeg gav liv fra meg her! Vel, har vært en busy bunny! Som nevnt kom lillesøster Marianne på besøk fra onsdag til søndag sist uke. På onsdagen var vi bare hjemme og slappet av, siden Marianne kom sent med bussen.

På torsdag var vi en tur i byn, en svingom i radioen (hvor Marianne ble med på et innslag som faktisk ble brunsjet! Brunsj = det beste fra studentradioen i uka som var) og på kvelden så vi film med søskenbarn Malene og Anna.

Fredag var grøt-date med venner på Studentsenteret, og så shopping! Tor reiste til Langesund om morgenen, så vi hadde hele dagen, og resten av helgen, for oss selv. På kvelden gikk vi på kino. Så "Julie & Julia". Jeg likte den, søt film.Lørdag var det tid for loppis i Sandviken! Møtte opp rett før åpning, og flaks var det, for vi fikk med oss godis! Jeg kjøpte same-labber (sko av rein-skinn), en veske, et kamera (som faktisk hadde film i seg), et headset, en kokebok, en gammel honningboks og te-bokser! Alt for under 200 kr. Jeg elsker loppemarked, really I do! Etter loppisen ble vi med Ingrid til hennes nye leilighet for et måltid vaffler og te. Perfekt lørdagsaktivitet. På vei hjem fra Ingrid gikk vi innom en fotobutikk ved fløyen som spesialiserer seg på gamle kameraer, for Marianne fikk tak i et kjempefint videokamera fra 60-70-tallet. Og det virker! Dyr film å fremkalle, but still.
Lørdagskveld ble brukt på film og avslapping hjemme.

Søndag reiste Marianne fra meg, men Tor kom tilbake, så da var det greit!

Har du hatt en fin helg?

7 kommentarer:

lisafotland sa...

Haha, va det utdritningå av meg så blei brunsja ?

Ine sa...

Kan du legga ud bilde av kamerae å headsette? Plis? He du framkalt Holga?

Helene sa...

Spennende!! Du må da legge ut bilder av varpene dine da!!! :D :D

Marianne sa...

Lisa: nei :p Det va ikkje eg med på ;)

Silje sa...

Så UTROLIG flink du er, jeg er så imponert! :D

Kult med loppiskupp. Jeg kom meg ikke på loppisen som var forrige helg, litt kjipt.

Silje sa...

Jaa det er kjempekoselig <3
Vi har jo liksom prøvd å bo sammen nå siden mai, og det fungerer veldig bra! Så nå er rommet mitt sagt opp og jeg er på vei inn hit :)

- Kimberly Bernardo - sa...

Så fin blogg! =D

Hvordan har du fått til så fint layout?? =D