mandag 4. mai 2009

Oppgaver og tiltaksløshet

Det er offisielt. Jeg hater obligatoriske oppgaver mer enn rasisme, folk som knekker leddene sine høyt, gaffel-på-tallerk-lyd og Apple-klistremerker på en PC. Jeg vil ikke skrive en oppgave om "The self-employed -the freedom of insecurity". Det er TEIT!

Jeg vil ut, jeg vil sove lenge om morgenen, jeg vil sløse bort timer på internett, ALT annet enn å sitte her på det dumme biblioteket med den dumme oppgaven!

(Forresten vet jeg ikke hva som skjedde med skriften i sist innlegg. Det ble skikkelig fucka!)

Nok self-pitty nå. Picture time!

Ha en fin mandag!

3 kommentarer:

Ine sa...

Haha, elsker bildet!
En ting som kan ha skjedd med skriften: Dersom du forandrer på den når du skriver innlegget (skifter type, etc.) kan den av og til bli litt "fucka" pga. jeg har lagt inn en standard skrifttype i layouten!

Synd å høre om dine lidelser, jeg føler med deg! Skal ikke gni det inn med å nevne at jeg sitter på Mezzanin og koser meg. Er glad i deg, og håper du overlever! Husk: Under en måned igjen nå! På tide at vi finner ut hvordan vi skal komme oss til Bergen (bil/båt/buss/fly?).

♥ nussi!

Cecilie Cecilie sa...

:( drit i oppgaven å kom te oslo å verme meg!!:D:D

Helena sa...

drid i oppgave å cecilie å kom HER i plassen for!!! så kan me wallow in self-pitty sammen eller reisa på grilltur å grilla marsmellows :D

luv ju buth!