torsdag 7. mai 2009

Back again

Er tilbake på den faste plassen på biblioteket i dag også, men skal bli ferdig med oppgaven i dag! Da blir jeg 10 kilo lettere og kan nyte produsentarbeidet i kveld.

Forresten har Hjartesmil en konkurranse på bloggen sin! Anbefaler på rent generelt grunnlag å lese bloggen hennes, den er så søt! Hvert innlegg gjør dagen min i alle fall!

Sjekk ut denne gruppa også. Sitter og hører på CDen deres nå, funky og gøy! Remix på sitt beste!Hvis noen har noen musikktips til meg, tar jeg gjerne imot!

KOZ!

8 kommentarer:

Reidun Beate sa...

Hjartesmil er en fantastisk blogg. :D

Jeg har fått litt hekta på Demi Lovato - Don't Forget. Den er søt. :)

Ine sa...

Har du hørt på CD'en jeg sendte? Likte du den? Jeg liker jo godt sånne 80's-sanger. Akkurat nå er jeg helt forelsket i Kenny Loggins' "Footloose" (både filmen og sangen!). Kevin Bacon ♥ *dån*

Ine sa...

SV: Ok, jeg kan jo lage en til å sende deg? En med en mer blandet mix?
Jeg synes (som det står i bloggen) heller ikke at kolleksjonen er sånn superbra, men jeg likte ett par av tingene. Men den var litt dyr, syns jeg...

Ine sa...

SV: Ok! Jepp, dæ he eg vettu!

Silje sa...

sv: bake! Åh. bakst er så godt. skal prøve å lage pizza med bakepulver i stede for gjær i en dag. har så sykt lyst på pizza, men dødfødt å spise gjær for min del. blir dåååårlig.

Silje sa...

Har vært på lush ja, arti butikk, men det skal sier at det er svært lite som faktisk lukter godt. :s Bodyshop lukter mye bedre for å si det sånn.

Ingvild sa...

så fin blogg, digger designet!

Antte&Hlnee sa...

Hjartesmil er en hærlig blogg:)