søndag 3. mai 2009

Helga i et nøtteskall

Fredag var 1. mai, og til min store overraskelse var butikkene stengt. Men ikke trofaste Bunnpris på Møhlenpris, så vi fikk oss mat likevel. Lillesøster Marianne trengte hjelp til kjemien (jeg tror hun savnet meg, men kjemi var unnskyldningen hennes), så hun tok en tur til oss her i Welhavensgate. Kom sent fredag kveld.

Lørdag var det tidlig opp, og til byn med meg og Marianne. Handla oss litt, før Marianne gikk hjem til Tor og lekser, mens jeg hadde lunsj med en venninne. Etter det måtte storesøster Karin lese litt avis før det ble tacos for alle penga. Svisj etter middag skiftet jeg og Marianne klær, så bar det til Ingrid og Luna for litt jente-kveld. Gøy! (Tror ikke Marianne tok skade av det, men en vet jo aldri. Noen skulle i alle fall på Klar Bar etterpå. Æ sei'kje meir).Dette var det jeg hadde besøk av i helga. Beauty Queen.

Søndag, som også er i dag, reiste Marianne med Kystbussen kvart over 11, og her sitter da storesøster igjen med et lite savn. Neste gang jeg ser henne blir i 50års dagen til pæpsi. Det blir knall!

Alt i alt en meget bra helg, selv om Øyvind er på hyttetur og vi ikke kunne ta den obligatoriske søndag-i-parken-dagen i dag.

2 kommentarer:

ingunn sa...

bunnpris svikter aldri

Cecilie Cecilie sa...

haha, likte bilde:P