onsdag 5. august 2009

Ti ting og en craving

Etter inspirasjon fra Helene tenkte jeg også å fortelle dere ti ting som dere kanskje ikke visste om meg.

- Jeg hater smurfer. De er blå, ekle og har skumle stemmer. I tillegg var Smurfehits det gøyeste søstera mi hørte på i barndommen.

- Å gå i trapper er noe jeg ikke er spesielt glad i, særlig nedover. Har sklidd i one too many trapper i min tid, og har fremdeles angst etter et ufint fall i Eiffeltårnet.

- Når jeg var liten hadde jeg mange bamser, men favorittene var Emit og Demit. Emit var en kanin med regnbuemønster på, og Demit var en rosa bjørn. De var ca 30 sm høye, og jeg elsket dem over alt på jord, helt til en dag jeg besteme meg for at de var teite, og fortjente ikke å sove i senga mi lenger.

- Så ofte jeg kan, prøver jeg å ikke tråkke på strekene på steinheller i gata.

- Jeg tror det finnes noe der ute som er større enn oss.

- Når jeg var liten var jeg redd julenissen pga en drøm jeg hadde. I drømmen spiste han dvergene til Snøhvit, og kjørte over gavene mine med en dampveivals. Slik får en mareritt av.

- Jeg syns turkis er den fineste fargen av alle.

- Favorittfilmen min er, som mange andres, Le fabuloux destin d'Amelie Poulin.

- Jeg liker ikke honningmelon. Det smaker rart.

- Katten min, som bor hjemme på Bryne, er 16 år (!).

Og som overskriften tilsier, har jeg en syk craving. Det er denne veska:


Fin! Men håndlagd og dyr.

Jobbing er forresten slitsomt, og jeg er glad jeg snart er ferdig for i år, og kan begynne et nytt skolehalvår. Lillesøster Helene kommer på besøk neste uke, og jeg gleder meg stort!


5 kommentarer:

line aurora sa...

hahahahah ånei julenissedrømmen :( sjuke unge! jeg liker heller ikke honningmelon. og ikke smurfer, selv om jeg elska smurfehits da jeg var lita pi'.

jeg ante ikke at det faktisk bor folk på åsane storsenter. ka i aill. hvor er det leiligheter der, liksom? oppe på taket? under bakken? sikkert mange folk som aldri har vært i bergen før som har blitt tipsa om det av lure bergenske venner. "hei du eg veit om DEN FLOTTE leiligheten GRÅDIG nærme butikker" "oi det hørres no ypperle' ut jah! korr da?" "50noe ulsvik vettu" "TAKK glær mæ te å fløtt innj jah!" stakkars folk :(

Helene sa...

Jeg skjønner godt at du ikke liker julenissen når han spiste dverger og kjørte dampveivals!! hahah...
og den veska - me like.

Kjempeartig lesning!! :)

Mella sa...

Haha, morsomt å lese! :) Utrolig fin veske forresten!

Silje sa...

Pandakjeks med sjokolade er best ja :) Den med vanilje var litt.. veit ikke. Og den med jordbærfyll eller noe sånt i kjøpte jeg ikke.

Abelone sa...

Jeg var også redd for julenissen :O Og smurfene. Hadde mareritt om de hele tiden :P