mandag 27. juli 2009

Svar på (ymse) spørsmål, og svar på (fine) spørsmål.

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene som bare hølja inn som flyvende griser. Ok, here we go.

Anonym spurte: Hvem er hun super-sexy hot-mama Ine du kjenner, som driver den dritkule bloggen Decafine? Er du like kul som henne?
Svar: Er jo ganske tydelig at du vet hvem Ine er når du vet hun driver Decafine, men jeg vil absolutt påstå at jeg er minst like kul som Ine. Ine har jeg kjent absolutt hele livet, siden foreldrene våre møtte hverandre på "Ditt førstefødte barn"-kurs i slutten av det glade 80-tallet. Sådetså.

Erik spurte: Hva ble det til med sofaen? Og hvordan gikk det med husleia?
Svar: Det blir nok ikke noe Fretex-sofa, heller en splitter ny modul-greie fra IKEA. Verdens beste butikk er svaret på alt. Og gjeldende husleia stiger den med svimlende 100 kr! Helt crazy, men vi klarer det nok på et vis.

Mariiit sa bare Lovley! ;), og jeg takker for det, Mariiit.

Cecilie hadde en drøss med spørsmål: Ououhouh! kossen blir ein så kul som dåkke på bildet tydeligvis e?! :D

Ka farge har du på veggene i den nye leiligheten?

Kjøpt nye møbler?

Kan du legge ut bilder?

Svar: Joda nå skal du høre, Cecilie. Du tar litt oppvekst på Bryne, litt ymse skolegang på VGS og dæsjer på med masse finfine venninner, og du skal se du blir like kul, hvis du ikke er det allerede da! hiho!

På veggene i leiligheten er det helt hvitt. Med unntak av visse plasser på badet, men det prater vi ikke om.

Skal kjøpe ny sofa snart, og Tor har kjøpt et monster av en teve som i seg selv er det største møbelet i hele leiligheten.

Og ja, kan godt legge ut nye bilder når den er ny-innredet, men det ligger allerede bilder ute på bloggen om hvordan det ser ut nå.

Helena spurte: eg lure på korti du ska komma å besøga meg i kristiansand ^^
Svar: Kommer når det ikke er dyrt å fly, og når jeg ikke må draske meg til London og slikt. Men ikke se bort ifra at jeg banker på døra en gang.

Sigrund lurte på dette: He du kome lenger på lappeteppe?

Kæ fekk du i gave av Tor te bursdagen? Du sa du venta på at pakken sko koma i posten sist eg snakkte me deg :)

Svar: Lappeteppet går sin gang, sakte men sikkert! Men det er jo et prosjekt jeg har planer om å drive på med en stund, så jeg har ikke hast med å bli ferdig.

Av Tor fikk jeg et spill, et vanskelig spill. Det heter "1960: The making of a presiden", og handler om valgkampen i 1960 mellom Nixon og Kennedy. Jeg tapte første gang (var Kennedy, what gives?!), og da tar det litt tid før jeg vil spille det igjen. Men skal nok snart, Tor, snart.

Og så ble jeg veldig glad når Helene hadde masse fine spørsmål! Nemlig:
hva liker du best av fisk, kylling og høne?
hvis du kunne valgt mellom å spise grus eller gress - hva ville du valgt?
hva er det tøffeste du eier? Bilde?
hvordan ser lappeteppet ditt ut?
har du noen gang spist blåskjell?
hva er det ekleste du vet om?
hva drømmer du om?


Svar:
Jeg kjenner egentlig ikke så stor forskjell mellom kylling og høne, alt går for det meste som kylling for meg. Så svaret er vel kylling, med unntak av Sushi, da vinner fisk.

Dette var lett, grus er hardt og vanskelig å tygge, så det blir helt klart gress!

Det tøffeste jeg eier? Hm, det var et meget vanskelig spørsmål. Jeg tror kanskje det er vannkanna mi, det er en elefant som får vannet tappet inn i rumpa, og så kommer det ut snabelen. Kan oppdrive bilde senere.

Lappetepper er, som nevnt, ikke ferdig, så det ser ut som masse lapper i forskjellige farger som ikke henger sammen, men ligger i en bunke oppå hverandre.

Jeg har aldri spist blåskjell, for jeg har alltid hørt at de er giftige. Men det kan kanskje ha noe med at jeg ikke visste forskjellen på blåskjell og kobbunger (svarte "snegler" som bor i fjæra, red.anm) før.

Det ekleste jeg vet om er delt mellom smurfer (ja, jeg syns smurfer er ekle, don't try to get me to change my mind!) og mennesker som gjør alt for å ødelegge for andre.

Å, jeg liker så godt det siste spørsmålet! Jeg drømmer om alt mulig, men det er veldig stor forskjell på det jeg drømmer om natta og det jeg drømmer om i våken tilstand. Om natten drømmer jeg insane rare drømmer om alt mulig, om dagen drømmer jeg meg bort i fine bilder og tanker om fremtiden. Iiih, drømming er gøy!

Håper dere syns spørsmål er like gøy som meg! Vet ikke om dette gjentas, for kan ikke akkurat påstå at det var en gjennomgående suksess, men noe ble det da! Nå gleder jeg meg til å være med familien de neste dagene, så å reise tilbake til Bergen og leva livet der.

Til slutt vil jeg dele et fint bilde med dere!

8 kommentarer:

Silje sa...

hihi. søta selv!
Malakoff var bra :D

Ine sa...

du likte musikkvideoen ja? ikkje typisk min smag, men digge videoen (ballonga!!) å sangen ækje så galen hellar

Helene sa...

åh, hjerte på svarene dine :) Hehe!
Du er nok bare nødt til å poste bilde av elefanten din, for den høres bare tøff ut! :D Yay!

jeg holder på med lappeteppe selv nå jeg da - men bare helt enkel strikking! også er jeg så utolmodig at jeg syr sammen lappene etterhvert :)

line aurora sa...

hahahahah elefanten! den må vi få se. gif it!

du er så heldig som har ei fornuftig mamma. så heldig var ikke jeg. pluss at skoa var jo to nummer for store. de var i 39.

en og en halv uke igjen på åsane? hva gjør du der? åsane er litt stygt. eller veldig? spesielt de derre husa med farger oppi bakken. usj.

Helene sa...

det er jeg for! count me in :)

Helene sa...

akk, jeg føler med deg! :) happy resting! :D

Helene sa...

Høst ren gjøring er kewlt da :P Haha...

Silje sa...

Så spennende! Hva slags rensekur? Hvor lenge? Når jeg skal rense kroppen spiser jeg kun grønt og frukt i 2 uker + spirulina osv. :-) Bare gjort det en gang da, men det funka knall. hardt å gjennomføre! men bra.