lørdag 11. juli 2009

Helg, favorittdelen av uka

I går var vi med Erik og Veronica i den nydelige leiligheten deres. Vi grillet på terrassen (SJALU), drakk vin, spise melon, spilte Kortskalle, Tor vant første omgang, jeg vant andre omgang. Utrolig fin kveld!

I dag var nok en dag med disse to vakre menneskene, og turen gikk til Åsane. Stikkord: Europris MAXI (eller noe slikt, SYKT stor Europrisbutikk, hvor vi handlet masse nyttig. Erik kjøpte en 23 liters gjør-det-selv vindunk. Blir Ferskenvin om noen mnd!), Fretex (hvor jeg fant en sofagruppe, 3 + 2, grønn sånn som besteforeldre har. God å sitte i var den også. Vil kjøpe, må høre med huseier) og Åsane senter, som etter min mening er det beste senteret i Bergensområdet). Alt i alt en meget bra dag, og senere i kveld skal jeg og Tor spise brie med jordbær. Nam!

Helg er kanskje det beste jeg vet nå når jeg jobber. Ukedagene går nesten inn i hverandre, og helg er et kjært pusterom.

Nå skal jeg rydde litt, ha en fin lørdagskveld!

3 kommentarer:

Erik sa...

I like :)

Helene sa...

åh, jeg vil ha retrosofa! og ny leilighet....

hvordan går sommeren din?

Helene sa...

Sv.
Det kan jeg skjønne. Har heldigvis masse fri. men til august blir det en del jobbing før semesteret pluss fadderuka starter :)

Sommeren min er deilig. Nå blir det hyttetur på meg resten av uka, langt uti gokk. Fred på jord kan man kalle det der. Men det blir nok bra :) Kjenner jeg er litt lei Oslo. Eier ikke personligheten som jeg så kjært liker ved bergen by! <3