torsdag 23. juli 2009

Vil ha!

Å, denne ønsker jeg meg! Fred Flare er farlig (i alle fall for meg), det er så sinnsykt mye fint der! Og hvor fin er ikke denne?:


Jeg vil ikke svare på spørsmålene dere stilte enda, for det vare jo bare kjentfolk som lurte på ting, og det er jo bare kjedelig! Vil gjerne høre fra spennende, ukjente nyskerrigperer!

Wiho!

5 kommentarer:

Ine sa...

Så fiiin! Vi har en lignende en, men den er med katt på, ikke kanin. Jeg har forresten sendt deg en e-mail, men den har du kanskje ikke sett?

line aurora sa...

hihi det må jo være tidenes tekanne. men er ikke fred sånn teit at han (ok, de, da) ikke sender til norge? eller var det bare for mange år siden, kanskje :b

once, ja! ja, det er den om han syngemannen på gata? takk, den har jeg så lenge tenkt å se men behøvde vel et tips om det først.

og hei, akkurat da jeg leste kommentaren din om spyende fittefolk hørte jeg noen rope fra gata, men musikken min sto på for høyt til at jeg kunne høre om de ropte fitte.

Helene sa...

åh, fine fine! :) jeg liker slike ting. jeg har ikke vært inne på fredflare på lengelenge, og det er sikkert like godt for lommeboken.

line aurora sa...

hihihi ja knøsesmauet var også fint. veit ikke helt om gata eller navnet var finest, dog :D tenk å kalle det knøsesmauet. hva er å knøse? eller hva er en knøs? hm...

Helene sa...

ehm, jeg kan jo tross alt komme med noen lure spørsmål:
hva liker du best av fisk, kylling og høne?
hvis du kunne valgt mellom å spise grus eller gress - hva ville du valgt?
hva er det tøffeste du eier? Bilde?
hvordan ser lappeteppet ditt ut?
har du noen gang spist blåskjell?
hva er det ekleste du vet om?
hva drømmer du om?