onsdag 26. august 2009

Katter

Jeg liker katter. Katter er veldig fine dyr, selvstendige og vakre. Jeg har veldig lyst på katt her i Bergen, men å være nærmeste nabo til både Puddefjordsbroen og Nygårdsparken er ikke helt gunstig når det kommer til å ha en liten kattepus. Hjemme på Bryne har vi en katt. Kappeline heter hun. Hun er veldig gammel, 16 år, og hører ikke så godt lenger. Egentlig kan vi vel med sikkerhet si at hun er helt døv.

Så lenge jeg kan huske har vi hatt katt hjemme. Egentlig kan jeg bare huske Kappeline, siden jeg ikke husker så mye av barndommen min. Det er bare grunnet dårlig langtidshukommelse, og ikke noe skummelt.

Så etter fine bilder av katter på den fantastiske We<3it. Tor lo av de to første, han liker tjukke katter.
Nydelige dyrene!

7 kommentarer:

Ine sa...

Nr. 2 = the LOLz

Silje sa...

KATTER<3 Beste dyrene i hele verden.

Helene sa...

Herlig, jeg skal skaffe meg katt så fort jeg får leilighet som gir meg lov! Katt nr 2 ligner på katta jeg hadde for mange år siden, Apollo! Døde av sneglediett etter å ha rømt fra barnevaken sin.

Erik sa...

Jeg har lyst på katt. Og bor forsåvidt et sted hvor det ikke er noe problem å ha den... Men det er ansvaret da. Noen må jo passe på den om vi skulle reise vekk en helg eller 3... Kanskje vi skulle skaffe en katt, så kan du passe den en gang i blandt? ;D

Martotopia sa...

Hurra så fint! Her (Landås) byrja det akkurat å pøse igjen, typisk. Men eg har Theas paraply og då funkar alt fint!

så hærleg bilete nr. 2 var med den luftpusen!

Mira sa...

Så søte puser!

Silje sa...

jaa <3