mandag 24. august 2009

Tanker

Som et vanlig, normalt fungerende menneske så tenker jeg mye. Ofte, og mye. Jeg tenker på fine ting, og på ting som jeg får vondt i hjertet av. Jeg hater å tenke på ting som jeg får vondt i hjertet av, men det er ikke alltid det går an å unngå det. Men jeg har tenkt litt på noe i det siste. Hvorfor piner jeg meg selv med å tenke på slike ting? Ville ikke det beste være å stenge det ute, la det seile sin egen sjø? Jo, det ville jo det. Derfor tror jeg at jeg skal gjøre det. Fra nå av skal jeg tenke på, og gjøre, ting som gjør meg glad. Jeg orker ikke dvele over tanker om ting og mennesker som bare gjør meg trist.

Fra nå av skal jeg smile når jeg tenker på mennesker jeg er glad i, ikke være lei meg. For mennesker som gjør at en blir trist når en tenker på de, er vel egentlig ikke mennesker en vil tenke på?

Jeg vil tenke på fine ting, som kattunger, blomster og rare trær.
Som jeg sa, fine ting. Kan vel kalle meg en ny og bedre Karin.

3 kommentarer:

Helene sa...

Det gjør så mye bedre å tenke på fine ting ja :)

Silje sa...

Kjempebra! :)

line aurora sa...

det er bra tenkt. å tenke fint. jeg har også blitt veldig flink til akkurat det. dukker det opp dumme ting i hodet mitt lar jeg de kanskje få henge der i fem minutter, men så blir jeg ferdig med dem. heldigvis skjer det ikke så ofte. trær er fine, rare trær er finere, selv om jeg ikke helt veit forskjellen på fine trær og rare trær. hei ny karin!