onsdag 28. september 2005

Hei Hei all onga

Jeg har hoert litt syting om at jeg ikke oppdaterer saa ofte. Hm, jeg har det ganske travelt! I gaar var det skole til kvart paa 3 (det er det hver dag), saa reiste jeg og Tricia til IGA for aa kjoepe litt mat. Reiste tilbake til skolen for aa skifte til softball-gearet vaart. Softball treningen begynte klokken 4, og varte til ca kvart paa 6. Deretter reiste vi hjem og dusjet (hver for oss, ta det med ro!). Host-soester Tiffany var og paa treningen.

Saa min hverdag er som oftest ganske travel. I gaar var jg heldig, for jeg hadde ingen lekser (foerste gang, ever!). I dag gled-gruer jeg meg. Skal paa Audition til Junior-Senior Play. Tror jeg kommer til aa drite meg ut, men jaja. Er ikke foerste gang (9-klasse cabare-en, red.am).

Neste uke er det Spirit-Week. Det er i sammenheng med Homecoming som er neste loerdag. Paa mandag er det Pysjamas-dag, tirsdag er det Crazy hat/socks-dag, Onsdag er det Dress like a celebrity-dag, torsdag husker jeg ikke, men fredag er Orange and Black-dag. Orange og Sort er skole-fargene. Saa er det kamp paa fredag (som de komme til aa tape, garantert), og Homecoming paa loerdag. Homecoming queen-greia er paa fredag under kampen. Det er litt rart hele greia, og jeg forstaar det ikke helt, saa jeg unnlater aa fortelle om det.

Hvordan har dere det der hjemme? Jeg lengter fortsatt etter flere e-mailer! For de kan jeg sjekke paa biblioteket.

Ha det fint alle sammen!
Klem Karin

6 kommentarer:

Kari sa...

hei Karin=)

Kjenne mg ijenn i dn stressa kvardagen..

He du bjunt md softball?=)

Kæ e Junior-Senior Play?

Karin sa...

Heia Kari!

Eg bli saa glad naar eg faar kommentarer fra deg!

E alt bar paa skulen? E det stress?

Ja, eller eg e med paa treninger og saannt, saa faar me sa koss det gaar.

Junior-Senior Play e et drama-ting for de some juniorer og seniorer... som e de to "siste" klassane du gaar i..Saa det ska eg paa audition for.

Kari sa...

E litt stress på skulen, mn d går..
Merke jaffal forskjell ifrå ifjor.

Lykke t md audition=)

Karin sa...

Hei Ine!
Bare gje meg e-mail addressen din, saa ska eg se ka eg kan gjoer. men eg ahr litt problem med aa faa tilgang te PC- saa beklage hvis det tar litt tid:)

me snakkes,
klem karin

Ine sa...

Hey!

E-mailen min: ineh@digernes.as

Cecilie Cecilie sa...

- å væljkommen te barnetævæ! :P