torsdag 22. september 2005

Klar for ny oppdat.?

Okei, saa her jeg ikke skrevet paa en stund! Men det har ikke skjedd saa mye heller. Football-laget taper, Boys Soccer taper, ingen av lagene er egentlig gode. De bare taper. Men, det er Homecoming om to uker! Har funnet kjole, alt jeg trenger gjoere er aa kjoepe den. Den er veldig fin! Homecoming daten min heter Jeremy, og gaar i 3 av klassene mine; American Government, English og Anatomy.

Uansett saa har jeg det bra! Det gaar en liten forkjoelelse rundt, saa den maa jeg passe meg for. Host-soester Tricia blir 17 denne helgen, saa hele helgen er dedisert til henne! Haaper det gaar bra!

Utenom dette har jeg bare vaert paa skolen, og i helgene er jeg med venner. Foregeende helg var det County Fair, noe lignende Jaerdagene hjemme. Det var goey! De tar helt av her, med masse dyr og masse mat-boder!

Alle her er veldig koselige, men jeg faar de rareste spoersmaal. Som for eksempel var det en jente som spurte om Norge laa i Asia, etter at jeg hadde vist henne paa et kart hvor det var. Noen blonde finner man i hvert eneste land!

Men timen er over! Vi snakkes!

4 kommentarer:

Kari sa...

uu, Jeremy! noge på gang elle?

Norge i Asia ja..hmm.. syns hu du såg asiatriske ud kanskje??

Godt du he d bra!Her heima e d vilt stress, grævligt md prøva, innleveringa å framføringa..mnmn..klare mg eg au;)

Me ser=)

Karin sa...

Heia Kari-lari!!

nei, det e bare som venner med gaar! tsk tsk.

Ja, det va det eg og lurte paa.. eg vett ikkje heilt om hu e heilt goe..

det e ganske annerledes her med skule og saann! de e moeje strengare paa det, men samtidig saa e det enkle fag! utenom Anatomi! Det e vaaaaanskelig!

GID KArin

Anonymous sa...

Hey hey mah grl!!
dette her holle IKKJE karin!! Me e skoffa øve deg!! du MÅ gje oss fleire detalja om ting å *host* tang!!! Me MÅ få veda alt der e å veda!! dessuden så må du oppdatera siå di kver dag sånn at me vett ke så foregår på andra siå ;)
løøøøøøøv you!!!

Solvor og Helena

Anonymous sa...

Eg har ei rikkalause tann
Helene