onsdag 8. februar 2012

Nytt!

Har gjort heilomvending på bloggen i dag. Ville prøve det nye systemet til blogger, og syns det ser riktig så  lekkert ut! Om det er noko dykk som lesarar merker/irriterer dykk over, så sei ifrå!

No skal eg skrive i nokon timar til, masteroppgåva heng som ein mørk skugge over meg av og til. Men etter det skal eg heim til fine-Tor, ete middag og så vart det spelkveld med fine folk =)

Og i går bestilte eg og Tor billettar til London! Bursdagsgåve fra meg til Tor, han vart 25 år 4. mars! Tida går, når me møttest var han berre 21, hihi! Uansett, me treng litt London-tips, kom med dei!


Lesasalsonsdag er litt triste greier, men OK når ein har så mykje å glede seg til!

3 kommentarer:

Helene sa...

skulle ønske jeg kunne tipse deg om londongting, men jeg var bare 12 når jeg var der. 12 år gammel utdatert info tviler jeg på hjelper ;) hehe... men hei, flott gave han får! :) og spennende å se hvordan det blir her inne. gøy!

line aurora sa...

haha, jeg har omtrent samme svar som helene. da jeg var i london var jeg 16. sju år siden, altså. tror vi bare gjorde typiske londonting. dro innom london dungeon, og spiste dritsvære belgiske vafler ved london eye. vuhu!! men heldiggrisen tor og heldiggrisen deg som skal til london!

kaffidate på eat my muffin er en date! vi må huske å ikke dra dit på en lørdag, bare. da er det jo bestandig stappa fullt. og på ettermiddager, etter skole og jobb. og på formiddager, for da henger alle bebidamene på kafé :P

maiken sa...

like det nye designet :D