fredag 16. september 2011

Fint!

Mi fine venninne Ingrid har starta butikk på Epla! Ho lagar dei finaste, finaste sløyfeøyredobbane du kan tenkje deg, og eg har sjølvsagt allereiie fått meg eit par, berre sjå:


Sløyfe & co heiter butikken hennar, og til no har ho tre par til salgs, men fleire kjem, og alle er fine!


Så no er det berre å handle, eg kjenner på meg at desse kjem til å gå fort ;)

Og så litt personleg info til slutt. I går morges sprakk sikkerhetsventilen på varmtvannstaken i leiligheta over oss. Han som bur der var sjølvsagt ikkje heime, så i ein time regna det inn vatn på badet vårt og ut over soverommet. Heile badet må renoveras, og gulvet på soverommet på rivast opp. Skikkelig bra start på dagen. Så no står det ein svær lufttørrar på badet som bråkar. Og me må bu på hotell i to mnd mens leiligheten fiksast =( Men eg skal prøve å ta bilete fordet, sjølv om leiligheta på langt nær er slik me vil ha den, særs no! Forhåpentlig vis får eg gjort det over helga =)

Ha ein fin fredag!

8 kommentarer:

maiken sa...

hotell i to måneder? suit life!

Ting som gjør en glad sa...

Kommer an på hotellet sier nå jeg!

Neida, huff, så utrolig dumt.

line aurora sa...

aw, fine øredobber! bare så dumt jeg slutta å bruke sånt da jeg var 15 år og den ene øredobben min brakk og satte seg fast inni øret (og er der fremdeles!).

fyfaen, så brutalt å måtte flytte ut rett etter dere flytta inn. får håpe hotellet er nyydelig! eller, det bør det være.

sv: ja, jeg har vurdert å få meg en bakehobby, men utstyret vi har i leiligheten er så drit. og maling? jeg er elendig. malte ei fin and til pappa for to år siden, men det var vel høydepunktet i min karriere. haha uff jeg suger virkelig i alt av hobbygreier.

Anja sa...

Å uff da, så utrolig slitsomt med vannskader! Hadde vannlekkasje i leiligheten min i fjor, men HELDIGVIS var jeg hjemme og fikk stoppa det relativt fort, så ble ingen store skader. Håper dere får et bra hotell da i allefall:)

Anja sa...

Takk for tips angående orkideer. De er så vanskelige altså, men bra å vite at så lenge bladene er grønne er de faktisk i live. Det er bare det at jeg har lest at det kan ta flere måneder før de blomstrer igjen, jeg prøvde før sommeren og det fungerte ikke... men man må kanskje bare fortsette og vente da.. Nå har jeg en som blomstrer som bare det, så da vet jeg liksom ikke om jeg skal la være å vanne den eller hva, ser jo ut som det går bra nå:P Hmm... får vel vanne den litt nå, har hørt at en gang i uka er bra?

eirin sa...

skikkelig fine øredobber, de kledde du!
SV; hvis det hjelper ser ikke jeg ut _uten_ lugg, siden jeg har en heller lang panne! så kommer an på øyet som ser;pp
utrolig kjedelig med vannlekkasjen, håper det ordner seg for dere!!

tinekatrine sa...

sv: kina er vel et tulleland på alle måter, behandler ingenting bra her. men det er en spennende by, og land, så det får gå! er ganske fint å endelig få se tingene man lærer om fra man er liten.

line aurora sa...

sv: åå ja! tigerbebier hadde vært fine å klappe på. kanskje ikke voksne, for de voksne løvene var visst veldig farlige, selv når de nettopp hadde blitt mata, så... en tiger er vel ikke så mye snillere. men tigerbebi! det får bli mitt neste mål, haha.

hvordan er det forresten å bo på hotell, og på hvilket endte dere opp? :)