tirsdag 23. november 2010

Heiheihallå

Eg har byrja å symje i symjehallen. Minst ein gong i veka. Som regel saman med litlesyster Marianne. Som regel ein time med symjing, og så påfølgjande halvtime i badstua. I dag var den berre seksti grader, så det gjekk an å puste utan å hyperventilera inn i handkledet (det er vanlegvis godt over åtti grader, og då svir det litt i pusterøyret).

Eg luktar no ein blanding mellom klor, honning og sitrusfrukt. Kloren er sjølvforklarande, shampoen min luktar honning, og fuktighetskremen til Marianne luktar sitrus. Det er så befriande å vera i vatn. Flyte, symje, danse. Fint! Sjølv om badedrakt er like flatterande som klovnebukser på ein hest.

No skal eg berre slappe av i sofaen. Sykla til og frå symjinga, tok snarvegen innom Nygårdsparken og vart tilbedt hasj. Eg sykla berre vidare. Eg kjenner treninga i kroppen, og det er herleg! Skal ete ei skive med leverpostei og agurk på, og så kose litt med kjærast. I morgon skal eg bake English Muffins, gå på seierslunsj på Egon (me vann quiz sist torsdag og fekk fem gavekort på lunsj hos Egons) og skrive minst eit avsnitt på oppgåva som skal inn neste onsdag. Og så skal eg kanskje symje med Marianne igjen. Flink Mc.Flinkersen!

Ha ein nydeleg tysdags kveld! Dagens katt er ein English Shorthair w/ Brown Mask. Slik vil eg har når eg vart vaksen. Men dei er dyre, og eg tykkjer det er feil å bruke masse pengar på eit dyr du kan få gratis.

Myjack_large

1 kommentar:

Kathleen sa...

Ah, jeg gikk en gang i uka i svømmehallen i våres. Sådro vi til København i noen måneder og da vi kom hjem hadde de revet svømmehallen. De holder nemlig på å lage et stort badeland i stedet. Lurer på hvordan det blir. Anyways kan jeg ikke svømme lenger nå. :-/