mandag 22. mars 2010

Spring break is a week long recess from studying in early spring at universities and schools

Jeg er alene. Alene i en medium-stor by i Oregon. Alle andre er borte. Noen har reist hjem til familie og venner. Noen har reist på eksotiske ferier, som for eksempel mine landsmenn her i Eugene som tok med seg en tysker til Hawaii. Det syns jeg ikke var særlig rettferdig, syns dere?

Det jeg trøster meg med er at det er fire dager til Tor er her. Fire dager til jeg får kysse kjæresten min igjen. Og det blir veldig, veldig fint. Vi har, eller Tor har, lagd en timeplan for hva vi skal gjøre i oppdagelsesuka vår. Vi skal til San Francisco og se på fine hus, ta trikk opp bratte bakker og besøke Alcatraz, fordi det har jeg veldig lyst til. Vi skal til Las Vegas og bo på Caesars Palace, spille spill på casino som vi egentlig ikke vet hvordan en spiller, se på strippere mens vi spiser femstjerners middag og ta Japp-tårn oppi et enda høyere tårn. Og så skal vi kjøre tilbake til Oregon, men ikke uten å stoppe i Napa Valley for å drikke vin rett fra bryggeriet mens vi ser på landskapet.

Tumblr_kzeza8a0bb1qam5vio1_500_large

Tumblr_kva0konxgo1qa5ahvo1_500_large

Bilder er ymse fra pc-en min. Sorry, no sources =(

JEG GLEDER MEG!!

3 kommentarer:

Ine sa...

Høres herlig ut! Ta masse bilder! Jeg kan godt få stripper-autograf om du gidder - og selvfølgelig, skulle du treffe Petter Northug, Angelina Jolie eller noen andre av mine kompiser der borte er det bare å spør etter autograf fra de også!

Silje sa...

Det blir kjekt!:)

sv: Det er jo kjempebra! Her hjemme kjøper jeg nesten aldri økologiske grønnsaker og frukt, det er jo så vanvittig dyrt!

Silje Silje sa...

Nei absolutt ikke, jeg har skrevet prisene på hvert at produktene:) Ingen over 80 kr!