torsdag 18. mars 2010

FERDIG!

I dag ble jeg ferdig med alle eksamener! Stod opp klokken 5:45 i dag (ja, FEM FØRTIFEM OM MORGENEN) for å møte April, Brittany og Shelley for en siste gjennomgang av pensum før eksamen klokken 8. Og vet dere hva? Det kunne ikke VÆRT en bedre eksamen! Kunne ALT (eller, utenom bonusspørsmålet da, men det visste ingen hva var) og måtte tenke hvilke oppgaver jeg skulle velge, på grunnlag av hvilke jeg kunne skrive MEST på. Helt crazy!

De andre eksamenene har gått bra også, og nå er det spring break! Tor kommer til USA neste fredag, og jeg kan nesten ikke vente! I dag er det 18 grader og sol ute, jeg har handlet masse god mat og i kveld skal vi ha roomie-dinner. Ih!


Søkte på "Spring Break" på Google. Dette var det første bildet som ikke var jenter i bikini.

I morgen skal jeg ut med April og Brittany, og på lørdag skal jeg på fjelltur med Jana! Prøve å holde meg mest mulig opptatt, siden alle de jeg bor med reiser bort eller hjem den neste uka.

Phew, kroppen min er sliten, har ikke helt kommet seg etter å ha stått opp så tidlig :P

Ha en nydelig dag/kveld/natt!

4 kommentarer:

Silje sa...

Så BRA!! Så flink du er :D

sv: Takk for det :* Ja idag tenker jeg på fine ting, er så glad jeg fikk gjort alt i går slik at jeg ikke trenger å dra dit igjen idag.

Helene sa...

Ojoj :) Du er jammen meg flink!!
Håper roomie-dinner'n ble bra? :)
Og hei, nå er det enda færre dager til mannebeinet ditt kommer :)

Anonymous sa...

Åå, ferdig-med-eksamen-følelsen e HERLIG!! Nyt den.

Nå har eg vore i praksis i 8 uker. Då må eg stå opp 05.15 når eg ska på dagvakt. Såeh.. så synd e det ikkje på deg, Karin;)

Klem fra Kari

Karin sa...

Kari - syns nå litt synd på meg, men nå syns jeg mer synd på deg :P

Håper du har det bra, gøy at du kommenterer på bloggen, da blir jeg glad!


Klem!