tirsdag 9. mars 2010

iiih!

Nå er det søren ikke lenge til min kjæreste kjære kommer til Eugene! Å som jeg gleder meg til roadtrip og gøy! Da vil også nummeret over stater jeg har vært i bli flere, de jeg har til nå er (og jeg regner ikke med flyplasser eller stater jeg bare har kjørt forbi): Ohio, Kentucky, Tennessee, Georgia, Florida, Indiana, Illinois og Oregon. Jeg kan etter roadtripen sette California og Nevada på listen. Kanskje også Arizona hvis vi tar turen til Grand Canyon mens vi er i Las Vegas, det var visst ikke så lange veien som vi trodde.

Har dere noe dere gleder dere til i nærmeste fremtid? Jeg er så glad jeg slipper snøen dere har der borte i Norge, fysj så irriterende det må være, hehe :P.

Index_2010-01_large

Kos dere i snøen, har hørt det er en stund til den forsvinner uansett. Hihi!

3 kommentarer:

Helene sa...

Smør det inn du! :) Hehe... Jeg må si jeg savner det vanlige bergensværet. Snøen er bare teit, ekkel, dyp og våt nå ;(

Trine Lise and Craig sa...

Jeg gleder meg til sushimiddag imorgen kveld, etter et etterlegtet besøk hos min gravide veninne som jeg ikke har sett på evigheter! Jeg gleder meg også til mine seks uker fri fra jobb, starter i mid-april. Jeg gleder meg til å reise litt, og til å dra hjem til Figgjo. Jeg gleder meg til våren kommer, og til påske :)

Erik sa...

Herlig regn i går og sol i dag gjør Bergen by til en feel good by igjen :)

Jeg gleder meg til: jobbintervjuish (gruer meg), bursdagen min, og at vi skal hjem i påsken :) Litt lengre sikt: gleder meg til sykkelsesong og sommeren (evig mye som skjer ;D)!

Lykke til med globetrottereringen din :P