torsdag 18. juni 2009

Busy bee and a little bit lazy

Har egentlig ingen unnskyldning for mitt opphold i bloggingen. Eller, jeg var jo i Tsjekkia, men kom hjem på tirsdag. Har brukt minimalt med tid på internett, noe som resulterte i over 100 uleste innlegg på bloglovin' i dag. Har lest alle nå, og kjente jeg savnet det. Tiden den siste uka har inneholdt mange gode venner, kino, jente-prat og mye mer. Har til og med ikke fått heklet noe særlig, bare to lapper den siste uka! Og jeg har ingen annen grunn enn at jeg vil nyte ferien, for den slutter på søndag.

Nå gleder jeg meg til å reise tilbake til Bergen i morgen tidlig. Har savnet Tor, og gleder meg til å komme hjem til en sliten, fiskepakkende kjæreste!

Noe jeg også har gjort nå i dag, når jeg hadde tid til å sette meg ned på internettet, var å oppdatere favorittene mine på etsy. Slik ser den ut foreløpig, men den oppdateres like raskt som de daglige mailene fra nettsiden:


Fint!

Fant også dette bildet på mammas bruker på den svære stasjonære PC-en hjemme. Syns det var søtt, og jeg smilte. Håper du smiler også, for i dag er en smiledag. Må løpe nå, får snart besøk av jentene mine!
SØT!

3 kommentarer:

Helene sa...

Fine ting og en veldig søt hest! :) Tro alle trenger sine dager - og hva er egentlig poenget med å legge ut 5 inlegg hver dag? ;)Du får nyte den tiden du har før ferien din er over :) Som du sier selv, ferie er ferie! :)

Jeg er borte hele juli, men ellers er jeg i Bergen by! <3

Helene sa...

Jeg hører på nå, men har forløpig ikke hørt en programleder prate enda ;) Hehe.. Det er i grunn deilig å være produktiv! :) Takk!

Helene sa...

Hei, der var du jo! Tror jeg da! :) Haloooo! :P Hehe.. (Søren, det går ikke ann å prate til radioen.. )