søndag 7. juni 2009

Back in buisness

Da var jeg og grabbarn tilbake i Bergen etter en helg i det glade Rogalandet. Bryne var det samme gamle, med et enormt malplassert "høyhus" midt i byn, og lukta var som vanlig ganske vårlig.


Fint, ikke sant? Passer godt inn i det flate jærlandskapet. Tredje høyeste hus i Norge. På Bryne.

Pæps sin femtiårsdag gikk som smurt. Jeg og Tor ble satt som sjåfører og det gikk greit, god stemning i bilene hjem til oss, hvor 14 stk overnattet, og nachspielet varte ut i det glade timer. Forresten var jeg og Tor på vinnerlaget i "Arnes Superstaffet". Stikkord: Seksmannsski, ringen rundt flaska og legg-ned-planker-som-hele-laget-må-gå-på-og-sisteman-tar-de-med-seg-til-andre-siden-leken. Ble hvisket forholdsvis høyt om grunnen til seieren var at vi var to edru på laget, men dette ble raskt avføyd av dommerne som også fungerte som Skjøgemestere (kalles også konfransier i mer sofistikerte deler av langet). Morsomme historier om faderen fikk jeg også, så alt i alt en meget vellykket kveld!

Kommer sterkere tilbake denne uka på bloggeområdet, så farer jeg til Praha på lørdag!

Snækkes!

2 kommentarer:

Ine sa...

Det hørtes ut (ifølge mor & far) som en kjempebra fest! Tipper dere storkoste dere!
Gleder meg masse til imorgen!! :) Jeg fyller på penger på mobilen (endelig) imorgen, så jeg kan kontakte deg når jeg er fremme og sånt. Og ringer deg nok fra bussen, siden jeg har null peiling på noen ting som helst i Bergen... See ya!

Helene sa...

Haha, det her kjenner jeg igjen fra egen pappas 50-årsdag. Det er noe helt spesielt over å se menn på 50 oppføre seg som gutter på 17.

Jeg vet faktisk ikke hvilken pinne jeg har.. hehe.. Men den er litt tykk! Jeg skal ta imot tilbudet så fort jeg er ferdig med eksamen! ;)