mandag 27. april 2009

Update!

Gjett om jeg har nyheter!

Mamma, søte mamma, ringte meg i dag! Ikke at det er en nyhet i seg selv, men det var det samtalen inneholdt som er nyheten! Mamma og pappa har sølvbrullup i år, og i den anledning skal hele familien til Praha! Det rare er at 5 min før mamma ringte sa jeg til Ingrid at jeg vil til Praha i sommer!

Fine Praha

Jeg tror jeg har en bra dag! Eneste skår i gleden er at jeg enda ikke har fått hjartepost-pakken min. Det syns jeg faktisk er litt sløvt, med tanke på at personen har hatt nesten 2 mnd på seg! Vet ikke hvem der er som skal sende til meg, men syns det er dårlig gjort fordet! Jeg brukte mye tid på pakken jeg sendte!

Enivei. En annen nyhet er at min gode venn Erik har begynt å blogge! Faste lesere har sikkert merket seg kommentarer fra han og nevning av hans navn, og nå har han endelig tatt tastaturet til verks! Du finner Erik her!

(Øyvind, eget innlegg om den fine parkdagen vår kommer!)

Ha en fin dag, selv om det nå regner i Bergen!

8 kommentarer:

Ine sa...

Så heldig du er! Jeg får ikke reise på ferie med familien lengre, fordi jeg er "for gammel". Kanskje jeg kan bruke deg som motargument nå, siden min foreldre har sølvbryllup neste år!

Ine sa...

PS: Når skal DU svare på MITT brev?

ingunn sa...

praha er vakkert!

Silje sa...

Så gøy! :D

Anonymous sa...

Vi gleder oss til å høre om den fine parkdagden med Øyvind, tipper du koste deg skikkelig. Han høres ut som en fantastisk kar, virkelig en en gutt som bare går rett i fletta på deg..

Helene sa...

så herlig med prahatur i sommer! :) jeg må si jeg føler meg litt misunnelig her ja! ;)

Karin sa...

Anonym: Kunne ikke blitt mer enig! Druse i parken med Øyvind, made my day, liksom!

Erik sa...

Masse kred for å nevne bloggen min ;D Praha er fantastisk (det jeg husker av det)! Bare å glede seg:)