fredag 3. oktober 2008

"What do you mean "you people" ?"

Var på kino med Tor i går. Så filmen "Tropic Thunder" med blant annet Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black, Tom Cruise og Steve Coogan.

Filmen er utrolig morsom til tider, og jeg lo så jeg fikk vondt i magen et par ganger. Det den basically handler om er en drøss skuespillere som spiller i en film om Vietnamkrigen. De er høye på pæra med primadonnanykker som Paris Hilton kan se langt etter. Regissøren av filmen, spilt av en av mine favorittskuespillere, Steve Coogan, går lei og bestemmer seg for å sette skuespillerne ut i den ekte jungelen i Vietnam, hvor de skal bli filmet med skjulte kamera for å få det mest mulig realistisk.

Så klart går det ikke etter planen. Våre helter møter på ekte skurker i den dype jungelen, men de tror så klart at det er en del av manus. Forviklinger, krangler og utrolige replikker hører denne filmen til!

Ben Stiller står for manus, regi og er produsent, i tillegg til en av hovedrollene som den fallende actionstjernen Tugg Speedman. Robert Downey Jr. spiller en australsk skuespiller som går gjennom en omgående operasjon for å spille en farget soldat i filmen, og Jack Black er en dop-avhengig tjukkas som har tjent grovt på tullete fise-komedier à la Eddie Murphy.


Anbefaler å se denne filmen når som helst, og med hvem som helst! Du vil garantert le!

Ingen kommentarer: