mandag 27. oktober 2008

=)

Snart, det vil si ca en time, kommer Tor tilbake til Bergen!

Jeg gleder meg!

Helga var kjempegøy, men må ta en pause fra Hulen nå. My Little Pony konserten på fredag var utrolig fin, men tror jeg ikke var den eneste som syntes konserten under Phonofestivalen var bedre. Følte det var mer intimt da, og så hadde den ikke tre idioter som stod ved siden av meg og gaula noe om ei som hadde bursdag under HELE konserten! Ekstra gøy ble det jo av selskapet under konserten. Ingrid og Luna, pluss mine gode venninner Sigrund (som bor i Bergen) og Solvor som var på besøk! Som jeg nevte sist uke var mamma i Bergen i helga. Fikk spist frokost med henne på hotellet hun bodde på på lørdagsmorgen (kl 8, litt i tidligste laget for meg, men det er jo mamma da!). Kjempekoslig, og så koslige kollegaer hun har!

Lørdag var det ultramegadårlig vær i Bergen. Regna sidelengs og opp! Måtte en tur i butikken for å kjøpe tacoingredienser med Ingrid, og en tur på polet. Stakk innom Platekompaniet for å kjøpe My Little Pony CD'en, men det var utsolgt. Way to go!!
Vors hos oss på kvelden, kjempekos! Ut i regnværet bar det senere og opp til Hulen for å danse på Retrorocket. Utrolig gøy! :D Neste gang er 14 november tror jeg, og er du i Bergen da anbefaler jeg å sjekke det ut!

Søndag var jeg produsent i Studentradioen, og så bare kosa jeg meg hjemme resten av dagen med Six Feet Under maraton med Ingrid og Luna (som egentlig ikke følgte med).

Hvordan har helga DI vært?

2 kommentarer:

miss_solvor sa...

*host host* *Kremt kremt* Ikkje bare mor di så va på besøk i bergen i helgå!

Marianne sa...

Eg leste sidta bogå i en bogserie som hette Twilight! Bedre enn Harry potter!!! Du bør lesa di ;)