mandag 22. januar 2007

Sånn ellers

Etter press fra flere kanter med mas om nytt innlegg, legger jeg meg flat for gruppepress og blogger igjen! Jada, blogge kan jeg, det er bare det lille problemet om hva jeg skal blogge OM. Livet mitt er vel noe, men for de fleste utenforstående kan det bli ufattelig kjedelig i lengden. Jeg kan skrive om gutter, men igjen er dette litt diffust fra mitt ståsted i skrivende stund, så tror vi legger den på hylla også. Jeg kunne skrevet om noe morsomt jeg så på barne TV for en uke siden, men ettersom jeg har fortalt barneTV historien til noen venner, og bare en av dem forstod hva jeg sa og syns det var like hysterisk morsomt som meg, velger jeg å ikke skrive om det heller..

Så hva skal jeg skrive om? Dette er det uendelige dilemmaet jeg står ovenfor hver gang jeg skal blogge. Jeg må jo engasjere, få leseren til å le litt, kanskje gråte en skvett? Hvordan gjør en dette uten å kjede leseren til døde før en har nådd midten, og uten å skrive om totalt overflatiske ting som kanskje er morsomme å lese, men blir glemt med en gang en har gått ut av den aktuelle bloggen? HVA skal en skrive om for at noen vil kommentere det, og for at de faktisk HUSKER det etterpå?

Ikke vet jeg, det er derfor jeg spør. Jeg trenger noe å blogge om, for å blogge! Av denne grunn, begynner jeg å lure på om skolen har sugd all fantasi ut av hjernen min. For jeg sitter her uten noe som helst å blogge om! Utenom å blogge om at jeg ikke KAN blogge! Frustrerende!

1 kommentar:

sigrund sa...

dæ du fortalte om så du hadde sitt på barnetv va superløye! æg lo så så æg grein:P æg lær faktisk av dæ ennå:P