onsdag 29. november 2006

Danmark og sånnt

Jada, alle slå hendene i været og takk diverse guder. Karin blogger igjen!

I helga som var reiste jeg og Mari til Danmark. Rettere sagt Aalborg. Tok ferja fra Eigersund natt til fredag, og gjett om det var en givende tur! Lure som vi var sparte vi penger, og kjøpte oss liggestoler i stede for lugar. LUUUURT. Tror aldri at jeg noen gang har kastet opp mer enn jeg gjorde den natten.
Uansett så kom vi oss til Danmark, om en ikke litt slitne, og satt til å kjøre mot Aalborg. Turen dit fra Hanstholm var vel på ca en time. Vi hadde et kjempefint kart, men det ble værre når vi ankom bygrensa til Aalborg. Vi kjørte EN DEL feil og brukte 3 kvarter ekstra på å finne veien til Aalborg Vandrehjem og Campingplass. Etter en stund fikk vi i alle fall veibeskrivelse av en hyggelig dame på en bensinstasjon, og fant frem! Da fresha vi oss opp på rommet vårt, og så retta vi nesen mot butikkene!

Kan vel med trygghet si at vi begge svidde av noen hundre, om ikke tusen, lapper på turen. Men vi fikk mye utav det begge to! Shopping var ikke det eneste vi gjorde. Vi måtte jo sjekke opp den berømte "Jomfru Ane Gade", som er den største utelivsgaten i norden. Vi traff mange kjekke folk, og danset mye =) Blant annet traff vi en veldig hyggelig guttegjeng fra Mandal, som holdt oss med selskap på lørdagskvelden!

Turen hjem gikk mye bedre, med en stor knapp på at vi denne gangen bestillte lugar :P Vi tok igjen mye søvn, men var triste for å måtte forlate den fantastiske byen Aalborg! Vi har begge forelsket oss i byen, og er bestemte på å reise tilbake i nærmere tid!
Da er det bare å si at vi da har 3 plasser ledige i bilen, hvis noen er intresserte ;)

Danskeklem fra Karin!

5 kommentarer:

Cecilie Cecilie sa...

Eeeeeh... ja! Eg e interesserte!

sigrund sa...

yay, du blogge igjen:)

En stk Sigrund æ interessert i å reisa te Danmark:D

miss_solvor sa...

komme ann på prisen. men dæ hadde jo alltids våre jillt å reisa te det danske land :D

sigrund sa...

få gang på nye blogg! dæ æ kjekt å læsa blogga:) du æ goe te å skriva(når du fussta skrive vel å merka);)

Astri sa...

få gaaang på meir blogging Karin!!!!
=)