mandag 29. januar 2007

Kjærligheten blomstrer!

Det begynner å nærme seg vår, visstnok. Ikke bare er det naturen som blir forvirret av den globale oppvarmingen, men også menneskekroppen! Hvis du trodde det hørte våren til med nyforelskelser og diverse andre kjærlighetsladede følelser tar du fullstendig feil. Kjærligheten går nå utenfor grensene mai-august, og folk faller som fluer for hverandre. Eller skal jeg si kjærlighetsneddopedelovebirds? Nå har to av mine beste venninner blitt med i dette gamet, og jeg føler meg litt alene. Cecilie har fått sin Joakim, Helena har sin Kim Sigurd, som hun har hatt en stund nå.

Men missforstå meg rett, jeg er kjempeglad de har funnet seg ein hjarteven! De smiler konstant og hører så vidt etter på hva en sier til dem, men jeg er vandt til det nå. Egentlig var de ikke så forskjellige før de fikk seg hubbies, så er ikke store forskjellen. Men de er nå kjempelykkelige vesner som jeg er veldig glad i! Ønsker dem alt godt, og at kanskje noen krysser fingrene for meg også? ;)

Og til deg som er like singel som meg: lykke til med jakten (hvis du jakter da), det kommer en tid for alt!

2 kommentarer:

Cecilie Cecilie sa...

hihi:D

Helena sa...

humre humre. hubbies :D hihi. fnisefnise. snakke om du? eg e kje fjortissforelska. knisknis. superduperuendeligt gla i dig med. pusspuss