onsdag 25. januar 2006

Sigrund, Cecilie, Helena og Solvor

Ja, overskriften sier vel ganske mye om det jeg skal skrive om. MIne 4 beste venninner (jeg liker ikke det aa kalle folk for beste venner, men i dette tilfellet faller det helt paa plass). Jeg savner dem alle 4 saa mye at det gjoer vondt noen ganger, men jeg er saa tapper og biter det i meg. Det er bare 6 mer maaneder igjen!
Men det som var meningen med denne posten var aa skrive litt om disse 4 fantastiske menneskene. De er alle forskjellige, selv om Solvor og Sigrund ligner litt paa hverandre, og deler DNA.

Sigrund: En jente jeg har kjent siden foerste klasse. Hun var alltid liten, blond og sjenert. Men ettersom aarene gikk, laerte jeg meg til aa kjenne denne jenta bedre. Hun har en fantastisk humor som lyser opp paa regnvaersdager. Smilet sitter loest og hun har vanskelig for aa virkelig vaere sint paa noen. Jeg savner Sigrund, og alt som er med Sigrund.

Cecilie: Jeg har ikke kjent Cecilie like lenge som Sigrund, men livet naa ville absolutt ikke vaert det samme uten Cecilie. Cecilie er en lytter, som kan sitte lenge, og bare lytte til meg. Om jeg har et problem, kan jeg loepe til Cecilie og hun vil hoere paa hva jeg sier. Saa klart er det andre som hoerer paa hva jeg sier og, men det er noe med Cecilie. Ikke bare er hun en lytter, hun har et fantastisk smil og en utrolig latter. Naar Cecilie lar sin ekte latter komme frem, ja da ler hun. Aa ikke vaere i naerheten til Cecilie de siste 6 maanedene, har vaert vanskelig.

Helena: Helena, ja Helena. Vi moettes i foerste klasse, men ble naere venner i 6 (eller 7) klasse. En kan vel si at jeg og Helena har en noe intern humor, mellom bare oss to. Andre (les: Sigrund, Cecilie og Solvor) har litt vanskelig av aa forstaa hva vi syns er saa morsomt hele tiden, men de er saapass glad i oss at de overser det. Helena er en liten energibunt av en jente. Den dagen Helena ikke har hatt et eneste smil over munnen, ja da er det sikkert at vi alle er triste.

Sist men ikke minst Solvor: Jeg har kjent Solvor like lenge som Sigrund, men var ikke fullt saa naer henne i begynnelsen. En grunn til dette var saa klart at vi gikk i forskjellige klasser. Men ungdomsskolen kom, og jeg ble bedre kjent med Solvor. Solvor er ekstemt begavet i det aa fiske frem de rareste vitser, men siden de er saa rare ler jeg av dem. Mange ganger er de veldig morsomme, noen ganger bare ..rare. Men Solvor er en god venn. Hun er forstaaelsefull, og jeg er sikker paa at Solvor ikke tenker et negativt ord om noen foer hun er bevist det motsatte.

Jenter, jeg haaper dere ikke ble stoetet paa noen maate av dette. Alt kommer fra hjertet!!

GLAD I DERE!

8 kommentarer:

Cecilie Cecilie sa...

Åååå! Ta-hin! Du e heilt fantastiske! Er bjunte nesten å grina nå rg leste dettan, å su kan tru eg har tenkt mye på deg i det siste! Eg savner deg sånn at eg holder på å sprekke!:P Å serlig nå når eg skal på Impuls, da føles det ikke riktig at du ikke skal være der med oss! Od turen til Stavanger kommer bare til å minne meg om deg, det er liksom min og din ting, Stavangenr turene altså... Jeg savner deg så utrolig mye! Er så glad for at du er min venn! Me snakkes!

Helena sa...

Å Karin!! du e så goe!!!!
tusen takk!!! Eg har kje or :D:D:D

Anonymous sa...

åååååååååååååååååååååååå!!!
takk karin dette va veldigt rørande! dæ kom nogen tåre trillande nerøve kinnet mitt når æg læste dette ja.. savne dæg sååå masse!!utrulikt glae for at he fått vorte kjennte mæ dæg! glede mæg te du komme heim !! drid du ikkje kan bli mæ på impuls!! men du ska få rapport :) me snakkes !
glad i deg! stooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooore klem frå solvor :)

lisabrinick0276128934 sa...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

sigrund sa...

Hei Karin!

Åå, æg blei heilt stumme når æg såg øveskriftå!! Fytti du æ goe!!!!! Æg fekk klomp i halsen når æg hadde kome midt inni. Æg savne dæg kjempemøje å glede mæg veeeeldig te du kjæme heim!!! Dæ blir gildt dæ!! Då må me finna på noge karin-helena-solvor-cecilie- sigrundich:D:D

me snakkes!
glad i deg:D

klem frå sigrund

Ida sa...

Hei! Så goe blogg:) Lige sånne blogga så dette, å det e vell på sin plass å fortella at eg e heilt enige i alle utsagn:) Det e goe jente heile gjengen:)

PålB sa...

Enig med Ida^^ Sånne blogginnlegg er veldig koselige! Og det er fire gode jenter du omtaler, det må jeg si!

Håper du koser deg masse! Ser i alle fall ut som om skolen og karakterene går din vei, så det er jo i alle fall greit å ha med seg ;o)

Klem from your old 1AAD-mate :o)

Karin sa...

Aa Paal og Ida! Jeg visste ikke at dere hadde lagt igjen kommentarer foer naa! Men jeg er veldig takknemlig, og naa er det jo faktisk bare nestn en uke til jeg kommer hjem!

Takk :D