lørdag 7. januar 2006

Nytt aar!

Hei hei godtfolket!
Naa er det jammen et nytt aar, tiden flyr som bare det. Foeles som to sekund siden jeg satt meg paa flyet til Oslo med nesen mot USA. Husker alt som skjedde den dagen... Men uansett! Naa er det ca 6 mnd til jeg kommer hjem, og jeg gru gleder meg. Gleder meg til aa se alle igjen, gruer meg til aa forlate alle her. Men jeg tror dete blir good times.

Nyttaar for meg var annerledes. Jeg er vant med masse venner i fine klaer og godt middag. Fyrverkeri og alt som er. Her saa jeg ikke et eneste fyrverkeri, og vi saa paa TV inne i stede for aa vaere ute og ringe det nye aaret inn. Men likevel saa feiret jeg med venner, saa det var ikke saa nedtur.

Jeg har mye aa se frem til de neste 6 mnd. I mars skal jeg til Florida med EF. Jeg gleder meg kjempemasse! Saa er det Prom i mai, sammen med graduation. Saa skal jeg, Tricia og kjaeresten hennes Scott til Hawaii! Vi skal bo hos Tricia's soester Janet som bor paa oeya Maui. GLEDE SEG!

Saa jeg har masse aa glede meg til! Haaper dere har det og!

Kos Karin!

6 kommentarer:

Anonymous sa...

Godt nytt år. Kjekt at du har det så kjekt, vi gleder oss på dine vegne. Kjekt at du får oppleve så mye. t.Aslaug har vært i de store skyskraperne i Chicago. Takk for god julehilsen. Hilse tante Aslaug, tante Tomine og mormor og morfar

marianne sa...

Tjemsland he bronne ner. Det tog med seg libris òg.

Helena sa...

*Libris har ikke brunnet helt ned sånn som med tjemsland

Helena sa...

Eg glede meg hvertfall te du komme heim!!

Tjemsland brandt ned på lørdag. Brannmuren mellom tjemsland og Libris klarte å stoppe litt av flammene tror jeg, så det har ikke brent helt ned til grunnen sånn så det gjorde med libris men taket har fallt sammen så jeg tror ikke det går ann å handle på libris på ei stund for å si det sånn. Ingen kom til skade, takk Gud for det!! men tjemsland familien har mistet hele livsinvisteringen sammen med alle de sentimentale verdiane de hadde i huset sitt. Bryne måtte tilkalle brannmannskap fra Sandnes fordi de hadde ikke nok mannskap selv. Flammene sto et par meter ut fra bygningene og vinduene på eiendomsmegleren knuste.
Vi var på hyttetur med delta da det skjedde men bryne var fullt med tilskurere og da vi kjørte gjennom bryne på vei hjem i går (søndag) var det satt opp politiavsperringer og gjerder og det var fremdeles røyk, en vannpumpe sto å sprutet vann på grunnmuren av bygget.

Cecilie Cecilie sa...

Hei! Kjekt at du har de gøy! Jeg gleder meg så utrolig til du kommer igjen, jeg har ike glemt deg! Ikke i det hele tatt! Har heller fortrengt at du har dratt, og tar meg hele tiden i å tenke at vi må ringe til Karin og spørre om hun vil være med på kino, eller finne på noe eller what ever. Men du har hørt om tjemsland jah. Det er trist, tjemsland er brynes stolthet, blir ikke det samme uten tjemsland.Og jeg kan ikke forestille meg å feire 17 mai uten tjemsland. Og hvor skal vi nå møtes når vi skal ned i bryne.

Du må snart begynne å lese, og kommentere, bloggen min! Glad i deg!

Karin sa...

hei alle sammen!
veldig trist med Tjemsland, har mange minner derfra.. Og ja Cecilie, det blir ikke det samme at jeg sier "moet meg utenfor Tjemsland kvart over 12", og du kommer klokken 12:45 utenfor Tjemsland. Naa blir det "Moet meg utenfor Torgsenteret kvart over 12". hoeres helt feil ut. Og jeg leser bloggen din, men tid er dyrebart! men jeg leser hver post!!

KOS TIL ALLE DERE, MINE DYREBARE EDELSTENER!