tirsdag 6. desember 2005

Chi-ca-gooo!

Jeg hadde en flott helg i Chicago! Er er min helg i et (kort) sammendrag:

Fredag stod jeg og Tricia opp klokken 7:00. Med litt basking og loefting fikk vi alt inn i bilen, til og med TV og DVD-spiller. Vi reiste til Tracy's jobb og plukket henne opp (hun begynner paa jobb klokken 5:00!!). Etter dette kjoerte vi ca 20 min til byen Findlay, og plukket opp andre utvekslings-studenter. Paa denne tiden var vi i bilen; Meg, Tracy, Tricia, Samir(Sam, fra Danmark), Jeff (Sam's venn fra USA) og Vito(fra Spania, jente). Vi kjoerte ca 2 timer til grensen av Idiana, hvor vi moette de andre folka paa en Burger King resturant. Her fikk vi to andre inn i bilen, Daniel fra Tyskland, og Sanna fra Findland. Saa kjoerte vi beine veien til Chicago. Dette tok ca 4-5 timer mer.
Naar vi kom til Chicago, var det blaa himmel, men kjempekaldt. Hotellet laa MIDT i byen, og vi hadde utsikt til.. Skyskrapere. Men det er en vakker by om kvelden. Vi ankom Chicago i halv 3 tiden om ettermiddagen. Vi kunne gjoere hva vi ville til klokka var 7. Jeg og Tricia gikk ut og begynnte aa shoppe. Jeg fant Hennes & Mauritz som jeg har lett etter her i USA i all evighet. Saa jeg var temmelig happy. Etter shopping og diverse gikk vi tilbake til hotellet for aa moete de andre. Alle ruslet ned til The Tropical Rainforest Cafe. En resturant som ser og hoeres ut som en regnskog. Maten var tipp topp og alle ble mette. Etter dette var det aa finne ut hva vi skulle gjoere. Vi bestemte oss for kino, saa igjen tok vi en liten rusletur ned til Kinoen. Det var forskjellige meninger om hva vi skulle se, saa det ende opp med at gruppen delte seg. Jeg, Tricia, Chimoto (fra Japan, jente) og Hanne fra Norge (!!) saa filmen "Just friends" med Ryan Renolds. Det var en morsom film og vi hadde det kjekt. Chimoto, Hanne, jeg og Tricia endte opp med aa henge sammen resten av helgen. Vi gikk i seng ca klokken 1:30.

Loerdag sov vi til ca klokken 9. Stod opp og spise den vaerste hotell frokosten jeg har hatt noensinne. Folk maatte staa og spise, og det var aapenlyst at dette ikke var et familie hotell, men et hotel for buissnessfolk. Etter frokost reiste vi til Sears Tower, det som var verdens hoeyeste bygg, men ble slaatt ut av Twin Towers i Singapore for et par aar siden. Vi reiste helt opp til 103 etage, av 115 eller noe, er ikke sikker. Dette bygget er HOEYT! Det gikk ann aa gaa rundt hele, med vinduer over hele veggen. Jeg fikk filmet masse, og det ble kjempebra.
Etter Sears Tower gikk jeg, Sam, Jeff, Hanne og Tricia og skoeytet i Millenium park. Chimoto og Tracy gikk paa shopping, for ingen av dem kan skoeyte. Det var kjempegoey, og jeg falt ikke en eneste gang! Sam hold paa aa dra meg med seg et par ganger, men jeg klarte aa holde balansen. Chicago er veldig kaldt, saa jeg er glad jeg hadde med meg varme klaer.
Naar skoeytingen var over, gikk vi litt paa shopping igjen. Naa var det meg, Chimoto og Hanne sammen. Vi gikk litt over alt, og naar klokken naermet seg fem gikk vi over til hotellet. Vi kunne velge mellom 3 plasser aa spise; Hard Rock Cafe, Luis Pizzaria og Ed Debevics. Vi gikk til Ed Debevics. Mottoet der er "Eat and get out", og servitoerens jobb er aa vaere skikkelig uhoefflig og nasty. Vaar servitoer kalte oss Nerds, og puttet salt i colaen til Tricia. Men det er bare for goey, og vi visste paa forhaand at det kunne vaere saann.
Etter middag gikk vi paa Blues konsert. Det var i en kjeller og konserten ble holdt slik som de ble holdt for lenge lenge siden. Kjelleren var moerk og polstret med mais-sekker. Det var utrolig goey og jeg hadde det kjempe kjekt!!

Soendag var tiden for aa reise hjem igjen. Men foer vi kjoerte reiste vi til det som er kallt Navy Pier. Et stort senter paa en brygge ut i Micigan Lake. Det var alt mulig inni der. Resturanter, butikker, kino og til og med en jungel!
Det var goey aa avslutte turen der!

Jeg hadde det kjekt denne helgen, og jeg vil absolutt tilbake til Chicago!

Ha en straalende dag alle sammen, og gratulere med dagen Cecilie, jeg ringer deg!

Klem Karin!

3 kommentarer:

Helena sa...

he-hey hun!
åååå, det hørres ud som du he det så gøy, du får kjøra tri tima te chicago å shoppa å ha det gøy ei heile helg, mens me e stuck her på denne fiseplassen :( *SJALUUUU*
Eg he så lyst te å reisa opp å besøøøga deg!! whimper...
ME he forresten fått skøytebane på klepp, det e gratis å gå på skøyte der så det e gydd :P

I dag ska me på juleball me skulen, he litt blanna følelsa for akkurat det men det blir nok gøy.
Å i mårår ska meg å Cecilie å Joganne P ha selskab, eg går allti rondt å tenke at eg ikkj emå glømma å sei det te deg å Ine :P hehe.

låv ju mai littl pink piktyur freim

Kari sa...

Hørrtest gall kjekt ud! Lucky you!
Mn du, vente ennå på at du sga legga inn bilde på bloggen;)

Serper:)

Anonymous sa...

Where did you find it? Interesting read »