mandag 13. desember 2004

MÅ-IKKE-GLEMME-OVERSKRIFT!Skole igjen. Woohoo! Det er jo kjekt med skole, men det er så vanskelig å konsentrere seg nå før jul. Men jeg vil ikke skrive om jul nå. For det har jeg gjort. Jeg vil skrive om katter.Jeg har en katt på 11 ( ja det ER gammelt, fakstisk 77 katteår) som heter Kappeline. Kappeline er sort og hvit, type skogskatt. Hun er så fin! Hun har aldri fått unger, noe som jeg syns var trist når jeg var yngre, men nå er det bare bra. For det er så trist å måtte ta kattunger til dyrlegen. Noen gjør ikke det en gang, men det skal jeg ikke gå nærmere inn på.I dag skulle jeg egentligt tatt den andre Hepatitt B sprøyta, men de hadde ikke tid til meg. Så jeg skal ta sprøyte i morgen heller. Jeg har ikke noe i mot sprøyter, men jeg er ikke videre begeistret for dem heller. Men litt redd er jeg for hun helsesøstera meg kort svart hår og briller. For Ine hadde en skrekk-historie om henne. Men det skal jeg heller ikke gå nærmere inn på.Og så helt til slutt, for å finne ut hvor mange som fakstisk leser bloggen min vil jeg gjøre noe lignende som det Harald gjorde (eller ikke gjorde). Skrive om de som vil. Rett ut og ned! Så bare legg igjen en kommentar om du vil bli "skrevet" om. Og om du tåler min mening eller ikke.Snakkes folkens!

~Klems Karin~

10 kommentarer:

Siren sa...

haai =) æg ao vil ha katt =) men du, den skrekkhistorien om hu der sygepeieren eller helsesøsterå eller kæ d va, trur du æg kan få hørra den en gong? jeppjepp, ikje lenge t julafærie nå! Glede me oss eller? må sei jah =) men du kan skriva om mæg viss du vil =) hej då!!! ;)

Silje sa...

Eg huske Kappeline!! Wilt sjønne katt.. (va vertfall det sist eg såg an..) Men uansett! Eg lese bloggen din!
Må komma å besøga min snart.. :) Hej då!

Ine sa...

*lol* Jojomensann! Den skrekkhistorien æ jo faktisk sanne au då, viktig å understrega d! Å du, viss du får sjangsen: Spør om JANE kan ta na på deg. Hu æ så koselige atte!
Du kan godt få låv å skriva en liden truddelutt 8elle noge aent) om meg viss du vil!
Hels t Kappeline :D

Karin sa...

Jenter, klart eg ska skriva om dåkker! Og takk for all oppmerksomheten te Kappeline (hu e fakstiks ennå ganske sprek). Ser!

Mari sa...

Katta jah.. Hehe..som du sikkar vett lige ikkje æg katta i dæ heila, dæ æ di ekklaste dyrå i denne værå.hehe. Men he jo kje sitt din katt ennå, så æg vett kje kozzen den æ..Men dæ hadde bare våre jilt åm du hadde skreve åm mæg:o) Hehe. (Sga kje snakka meir stygt åm katta)

Anonymous sa...

hohohoh, er det en snill blogger her? Dersom du ikke blogger 5 ganger før jul får du ingen julegaver av meg (julenissen) i år! Som du skjønner er det best du er snill!

HOHOHO =)

hilsen Julesnissen =)

Siren sa...

Go jul karin =)

Anonymous sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Vision center catalog for eyeglasses Baccarat crystal stemware lauzun pattern

Anonymous sa...

Excellent, love it! hard drives price quebec city hockey Home water filters softeners

Anonymous sa...

Very nice site! »